![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Alin,tu ori nu ai citit integral ceea ce s-a postat ori pur si simplu nu vrei sa intelegi.In ambele cazuri,insa,nu este vina mea si nici nu am de gand sa explic si sa reexplic,pentru ca stiu ca daca cineva nu vrea,poti sa ii arati si albul imaculat pe negru,ca el tot va spune ca e gri cu picatele albastre.
Tu imi spui butonand din fata calculatorului,mie,care sunt implicata in protectia animalelor de ani de zile,ca fenomenul abandonului puilor nu exista,cand solicitarile si sesizarile din primavara si toamna in privinta puilor de caine sau pisica lasati pe drumuri sunt coplesitoare. Daca vrei,ti le voi redirectiona si te poti duce singur sa verifici daca e sau nu cum spun eu,insa sa bagi multa benzina,pentru ca va fi nevoie sa alergi de dimineatza pana seara... ![]() Iarta-ma,din fata unui computer si eu pot spune orice,sa filosofez despre activitatile altora si despre ce imi imaginez eu ca este sau nu este.In realitatea imediata,insa se merge pe concret,pe dovezi si pe rezultate... Ca si concluzie,eu nu am timp sa imi pierd minute din viata pe contradictii fara logica sau care nu duc nicaieri,ce am avut de expus se poate citi in postarile anterioare,cine vrea sa priceapa va pricepe,iar cine nu,este alegerea lui si i-o respect. Eu nu am postat pentru a convinge pe cineva,ci doar pentru a informa,pentru ca mai departe fiecare are propria inteligenta si liberul arbitru pentru a-si trage concluziile!
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 02.12.2011 at 06:43:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si eu nu inteleg cum puii sunt de acord sa ii omoare, iar cainii maturi nu, parca nu e acelasi lucru. Probabil legea Marinescu a dus la cresterea numarului de caini pe strazi. Si Marinescu probabil nu face un pas fara sa fie in masina, ii vede pe caini doar prin parbriz. Am gasit acum un articol din Adevarul: http://www.adevarul.ro/opinii_la_zi/...437356414.html "Dacă potăile din București ar arăta ca pufoșeniile din brațele protestatarilor cuțu-cuțu, cu siguranță că toate animalele ar fi adoptate. Pentru așa gingășeli s-ar ridica și moratoriul împotriva adopțiilor internaționale. Numai că pe strada mea câinii nu au botul umed și ochi blânzi, ci sunt vânjoși și turbați. Și nu pun căpșorul pe reverul senatorului Marinescu, ci se adună în haite, în fața blocului." |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Wow..ce simplu s-a incheiat discutia. Daca treci cu privirea peste ce am scris, chiar si asa rapid, poate ai sa-ti dai seama ca am raspuns f. punctul la ce ai scris. Te invit si pe tine sa faci la fel. Citat:
Sa fim seriosi. Si chiar daca ar fi asa, sesizarile ar putea merge direct la serviciul de ecarisaj si problema e ca si rezolvata inainte sa ia proportii. Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 18:08:53 |
| Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 12:43:36 |
|
|