Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.12.2011, 14:22:42
Scotland The Brave
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tinutza Vezi mesajul
Glykys, eu una tin sa-ti multumesc pt linkuri, ca nu am fost azi la biserica (n-am iesit din casa de fapt). Scotland The Brave, mi-a placut ce ai postat, cine este autorul primei parti?La multi ani, romani cu suflet mare!
Motto: ,,Muica suntem neam de piatra cand e vorba pentru vatra"

Primele trei paragrafe sunt scrise de mine si am introdus la final versuri de Octavian Goga(Batrini)si Adrian Paunescu(Leagan pentru toata copilaria).La Multi Ani dvs si tuturor celor de aici,carora le las,din inima si cu bucurie,si o melodie.Dumnezeu sa apere Romania si pe romani.

Last edited by Scotland The Brave; 02.12.2011 at 09:27:45.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2011, 16:40:29
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Ziua noastră

La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni!!!

Dumnezeu să ne ocrotească pe toți și să ne ajute ca, oriunde am fi și orice am face, să păstrăm în inimile noastre dragostea față de El și față de semenii noștri, precum și recunoștința sinceră și profundă față de eroii care și-au sacrificat viața "pentru libertatea și demnitatea noastră"!

Doamne, Îți mulțumim pentru toate binefacerile revărsate cu îmbelșugare asupra noastră! Iartă-ne, Doamne, Dumnezeul nostru! Izbăvește-ne pe noi de ispita împuținării credinței și întărește-ne în "cuvântul adevărului Tău", ca să rămânem un popor cu adevărat creștin ortodox, consecvent credinței pe care Sfântul Andrei, Apostolul Tău cel întâi chemat, ne-a propovăduit-o!

Să ne dăruiască Dumnezeu tuturor sănătate și mântuire și să-i odihnească în pace, întru Împărăția Sa, pe toți eroii poporului nostru mult încercat în istorie!

Hristos în mijlocul nostru!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote
Vechi 01.12.2011, 17:02:12
dorinastoica14
Guest

Implicit Sunt mândră că sunt român

În orașul meu cu multe biserici, cu puțini oameni tineri și cu mulți batrâni însoțiți de copii copiilor lor plecați prin lumea largă astăzi e mare sărbătoare.
Un steag imens tricolor acoperă mijlocul clădirii palatului comunal.
Oamenii se plimbă prin centrul orașului așteptând să înceapă spectacolul. Din boxele uriașe montate lângă primărie răsună muzică antrenantă.
Nu știu de ce dar deodată mă simt veselă și tare mândră că sunt român, că sunt în orașul meu, în țara mea și că astăzi este ziua României.

LA MULȚI ANI ROMÂNIA!

Last edited by dorinastoica14; 04.12.2011 at 21:44:31.
Reply With Quote
Vechi 01.12.2011, 18:33:23
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

la multi ani Romaniei! la multi ani tuturor romanilor!
Reply With Quote
Vechi 02.12.2011, 15:09:26
adaria adaria is offline
Member

Data înregistrării: 02.12.2011
Implicit

La noi in oras a fost o zi minunata ieri! Seara retragerea cu torte, fanfara si defilarea cadrelor , urmata de focurile de artificii absolut magnifice, iar poporul extaziat a cantat apoi La Multi Ani Romania! Avem o tara minunata, fie sa o stim aprecia si mai ales cand suntem departe sa nu o dam uitarii!
Reply With Quote
Vechi 25.01.2012, 05:24:16
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
Motto: ,,Muica suntem neam de piatra cand e vorba pentru vatra"

Primele trei paragrafe sunt scrise de mine si am introdus la final versuri de Octavian Goga(Batrini)si Adrian Paunescu(Leagan pentru toata copilaria).La Multi Ani dvs si tuturor celor de aici,carora le las,din inima si cu bucurie,si o melodie.Dumnezeu sa apere Romania si pe romani.
La Multi Ani, inca o data de Ziua Principatelor Unite, 24 Ianuarie.
Sa speram intr-o Romanie mai buna, mai vie si mai treaza.
Si din partea mea o dedicatie: http://www.youtube.com/watch?v=OUuWTfhM8xI
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Tara Sfanta Lyllyana Pelerinaje la locuri Sfinte 24 04.09.2015 05:42:19
vacanta la tara lore86 Generalitati 2 26.01.2011 15:24:43
Tara mea Hartford Generalitati 274 10.02.2010 05:44:02
preotii de oras si cei de la tara rentea Preotul 19 27.10.2009 00:08:14