![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Nu scrie nimic din ce am zis eu. Nu ma refeream la calatorii la Polul Sud,ci pur si simplu sa faci inconjurul Antarcticii pe apa si sa se masoare distanta. Ce-i asa greu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Si..cine a facut asta? Tu ai facut? Sau cineva in care sa ai incredere absoluta.. :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Si daca raspunsul este nu?!
|
|
|||
|
|||
![]()
Splendide imagini, și se vede clar cine are dreptate: scriptura, căci nu se vede nicio curbură ci doar plat plat denivelat până la orizont, dar dedesubt nu e plat ci e rond.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci Pamantul este plat
![]() ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Last edited by Raoul; 30.11.2011 at 17:00:02. |
|
||||
|
||||
![]()
De fapt nu e tocmai amuzant, ci chiar trist. Ne lasam antrenati intr-o flecareala din care nimeni nu invata absolut nimic. Ca sa dezvolti acum, in acesti ani, acest subiect infantil, mie mi se pare o ispitire de doi bani in care nici macar un copil nu mai poate cadea, in timp ce la alte subiecte unde e greu de descifrat inselarea, suntem reticenti si prevazatori. Eu cred ca in general, motivul pentru care intram pe aici ar trebui sa fie dorinta de a invata ceva nou si util, sau poate de a ajuta pe altii cu o vorba buna...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sa fim onesti, cine vine aici sa invete? si mai ales de la cine? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Aici vreau să discut cu voi dacă acest lucru este sau nu posibil. Dacă veți demonstra că nu, subiectul va fi închis și eu voi fi lămurit definitiv. Deci aștept probe clare, nu replici de genul "nu ești întreg la minte" sau "subiect infantil".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|