Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.11.2011, 19:34:01
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Sa speram ca Iranul va invinge, sau cel putin ca tabara occidentala, care nu ne-a adus decat nenorociri, de doua secole incoace, de cand occidentul a devenit (aproape) apostat, va inregistra pierderi grele. Daca am avea conducatori adevarati, si nu niste fiinte inutile, functionari slugarnici din loji, nu ne-am trimite baietii sa moara pentru cauze nu doar straine, ci si criminale. Si, ca raspuns la ce ma intreba un coleg de forum mai devreme: nu, nu glumesc. Anihilarea Uniunii Europene va fi ceva de genul: moartea/boala bogatului, sanatatea saracului. Nu ne va mai dicta o gasca de functionari care traiesc mult prea bine si gandesc mult prea putin normal (poate euronormal :D ) ce sa mancam si sa bem, cum sa ne purtam unii cu altii (vezi sexismul, rasismul, etc.), si alte prejudecati ale tehnolatrei si desfranatei rase spalacite, devenite legi la propriu.
Ok, on-topic, si scazand nitel temepratura replicilor mele :) : da, trebuie sa fie cineva/ceva, chiar pe lumea asta, chiar inainte de Parusie, care sa ii puna pe tehno-arghiro-latrii din rasa spalacita/germnaica, indeosebi anglo-saxona, in genunchi. Acest ceva poate fi chiar Iranul, de ce nu?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
este Romania in razboi? iulyaan Generalitati 27 01.03.2011 11:39:09
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi mariazet45 Generalitati 2 26.05.2009 16:56:01
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! cristiboss56 Generalitati 5 27.04.2009 09:20:23
Razboi in Georgia Gabri Generalitati 25 18.08.2008 15:50:34