Sa speram ca Iranul va invinge, sau cel putin ca tabara occidentala, care nu ne-a adus decat nenorociri, de doua secole incoace, de cand occidentul a devenit (aproape) apostat, va inregistra pierderi grele. Daca am avea conducatori adevarati, si nu niste fiinte inutile, functionari slugarnici din loji, nu ne-am trimite baietii sa moara pentru cauze nu doar straine, ci si criminale. Si, ca raspuns la ce ma intreba un coleg de forum mai devreme: nu, nu glumesc. Anihilarea Uniunii Europene va fi ceva de genul: moartea/boala bogatului, sanatatea saracului. Nu ne va mai dicta o gasca de functionari care traiesc mult prea bine si gandesc mult prea putin normal (poate euronormal :D ) ce sa mancam si sa bem, cum sa ne purtam unii cu altii (vezi sexismul, rasismul, etc.), si alte prejudecati ale tehnolatrei si desfranatei rase spalacite, devenite legi la propriu.
Ok, on-topic, si scazand nitel temepratura replicilor mele :) : da, trebuie sa fie cineva/ceva, chiar pe lumea asta, chiar inainte de Parusie, care sa ii puna pe tehno-arghiro-latrii din rasa spalacita/germnaica, indeosebi anglo-saxona, in genunchi. Acest ceva poate fi chiar Iranul, de ce nu?
|