![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
este un teritoriu protejat de legi internaționale. pentru a cerceta, a explora acel teritoriu, îți trebuie aprobări. este normal. nu poți lasă pe oricine acolo. altfel s-ar alege praful. Last edited by Dumitru73; 19.08.2012 at 16:20:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu am citit toate raspunsurile.
Nici nu mi-am batut capul sa inteleg toate argumentele. Totusi mi se pare ciudat ca sunt mai multe modele pentru aceeasi teorie...asta arata ca nu au cazut de acord ca un model ofera toate explicatiile...au nevoie de idei care sa justifice modelele. Daca Pamantul ar fi un disc impins atunci ar fi diferente mari ale acceleratiei gravitationale daca discul este vertical si ar fi acceleratia gravitationala constanta daca ar fi discul orizontal...ori se stie ca acceleratia gravitationala, g, variaza usor spre poli fata de ecuador. In interiorul Pamantului nu sunt roci ci fier topit care se invarteste de aceea este camp magnetic.... Si mai stiu ca atunci cand o nava pleaca de la tarm intai dispare corpul navei apoi catargul. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|