![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Multi din cei care activăm pe forum ne dorim sa-L slujim pe Dumnezeu.
Cum spune Biblia că ar trebui sa fie un slujitor al Domnului? |
|
|
|||
|
|||
|
Un slujitor al Domnului nu trebuie să se certe, ci să fie blând față cu toți, destoinic să dea învățătură, îngăduitor, certând cu blândețe pe cei ce stau împotrivă, ca doar le va da Dumnezeu pocăință spre cunoașterea adevărului, și ei să scape din cursa diavolului, de care sunt prinși, pentru a-i face voia.(2 Timotei 2:24-26)
|
|||
|
|||
|
Drept ai grăit.
Doamne ajută tuturor forumiștilor! Întrebarea, vă rugăm! |
|
|
|||
|
|||
|
Cum se autocaracterizează Pavel într-una din epistolele sale?
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 25.11.2011 at 17:44:11. |
|
|
||||
|
||||
|
Pavel, rob al lui Iisus Hristos, chemat de El apostol, randuit pentru vestirea Evangheliei lui Dumnezeu,
Prima care mi-a venit in minte....
|
|||
|
|||
|
Eu mă gândeam la o descriere mai cuprinzătoare cu referire și la trecutul său.
|
|||
|
|||
|
Ca să deblochez jocul, precizez că răspunsul se găsește în Epistola către Filipeni.
|
|||
|
|||
|
"Tăiat împrejur la opt zile; din neamul lui Israel; din seminția lui Veniamin; evreu din Evrei; după lege, fariseu; după râvnă, prigonitor al Bisericii; după dreptatea cea din lege, fără prihană."
|
|
|
|||
|
|||
|
Bun răspunsul, acum pune întrebarea!
|
|||
|
|||
|
in primul rand sa nu faca politica, asa cum seful tau, Pavel Rivis, face...si stii de ce? pentru ca voi penticostalii l-ati parasit pe Iisus Hristos si iubiti lumea aceasta trecatoare cu gloria si faima ei...shame on you!
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 17:03:28 |
| Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 21:26:56 |
| Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 23:33:22 |
|
|