Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.08.2007, 21:47:17
paraschevaiasi's Avatar
paraschevaiasi paraschevaiasi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel
Citat:
În prealabil postat de petrurar
danyel,
de curind am auzit un parinte (imi pare rau, dar nu pot sa zic sigur cine e) care a afirmat urmatoarele (relatez din memorie):
"dupa Jertfa Mintuitorului nu mai putem afirma ca exista atei, ci doar antihristi."
eu nu cred ca exista pe pamint o fiinta care in esenta ei sa fie rupta de Divinitate.

Exact cum spuneam, la un momentdat in viata, ai nevoie sa-i spui cuiva durerea si necazul tau si nu oricui, ci unei persoane care sti ca poate totul si este intru toti, acea persoana o numim Dumnezeu
uite ca socrul meu este rupt de Divinitate. Nu a vrut sa-si boteze copiii, i-a luat bunica si i-a dus la biserica pt Botez. Este impotriva Bisericii si tot ce tine de credinta...sunt si atei...convinsi.
Reply With Quote
Vechi 27.08.2007, 01:18:51
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Evrei cap 4

1 Să ne temem, deci, ca nu cumva, câtă vreme ni se lasă făgăduința să intrăm în odihna Lui, să pară că a rămas pe urmă cineva dintre voi"

Dumnezeu ne-a pregatit un locas in cer pt fiecare dintre noi, pe toti ne asteapta la odihna Lui pe toti ne cheama la fericirea Lui, Hristos s-a jertfit pt pacatele noastre, si ne asteapta pe toti sa venim la dragostea Lui la bucuria Lui, la nunta Lui, pe toti ne cheama sa ne unim cu El, sa nu mai ratacim ca niste oi pierdute ci sa ne adunam alaturi de turma Lui, noi cei care iubim lumea, ne vrea in turma Lui, ne vrea iubitori de cele ceresti nu de cele pamantesti, ne vrea iubitori der imparatia cea vesnica iar nu de lumea cea trecatoare, pacat ca noi nu vrem, dar El ne astteapta si azi la Crucea jertfei Sale sa ne mantuiasca si sa ne numere in turma imparatiei sale, Doamne ajuta-ne sa Te urmam
Reply With Quote
Vechi 01.09.2007, 18:04:08
padrevicentiu
Guest

Implicit

drumul cel stramt si amar duce la sfarsit dulceata raiului
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? teodoraianys Generalitati 4 04.04.2012 23:55:18
A Nadajdui spre Domnul! Sanduu Generalitati 2 09.04.2011 12:08:31
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Lauda pe Domnul ! iustin10 Rugaciuni 9 19.10.2010 15:02:14