![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

din postul de pe forumul catolic : daca in BO se afla toate minunile si darurile SF Duh de la inceput unde e darul vorbirii in limbi?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu-l mai bagati in seama, nu are nimic de intrebat. Pe langa asta nu stie nici sa vorbeasca politicos.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Eu am de intrebat si am intrebat voi sunteti inapti... Rog toti inaptii si incompetentii sa se retraga.. Subiectul topicului e "Filozofia crestina vs celelalte filozofii" nu "Moaste" ... Repet : Ce este specific filozofiei crestine? Ce are filozofia crestina si celelalte filozofii nu au?

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

uitate pe youtube la ,,marturii din iad,, sau ,,iadul este real,, sau ,,Testimony of hell,,! aici vei gasi toate raspunsurile de care ai nevoie!Doamne ajuta Iisuse Hristose Fiul Bunului Dumnezeu!Amin.

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

sincer,filmuletele mi se par exagerate si fortate,iar amenintarea cu arsul etern in iad daca nu esti de-al nostru mi se pare o tactica de misionar neo-protestant si nu o metoda de apropiere a oamenilor de ortodoxie.in fine,constientizarea iadului are si ea rolul ei(multi sfinti foloseau asta) dar nu aici.

Every point of view is useful, even those that are wrong - if we can judge why a wrong view was accepted.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Nu am nevoie de chestiile astea si nici nu le-am deschis.  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

zici ca esti inteligent..... intoarce litera d la 180 grade spre dreapta si o sa afli raspunsul...

NIHIL SINE DEO! Bucura-te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!!! Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, mantuieste-ma pe mine pacatosul!  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Psalmul 50 pentru ce se citeste? dar celelalte psalmii ? | mitus | Din Noul Testament | 303 | 12.05.2012 13:30:22 | 
| Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 20:36:50 | 
| nunta crestina | maria32 | Nunta | 183 | 15.11.2011 13:03:19 | 
| nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 13:02:08 | 
| Inmormantarea la celelalte religii | tigerAvalo9 | Generalitati | 19 | 19.02.2009 00:08:38 | 
| 
 |