![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
afirmatii marete.. afirmatiile marete au nevoie de dovezi marete, altfel sunt numai vorbe goale.. ce e unic in filozofia crestina?ce vor sa vada pana si ingerii?
|
|
||||
|
||||
![]()
Cea mai mareata dovada este Invierea, atingerea, atestata istoric, a lui Hristos cel inviat, biruitorul mortii, ce certifica ca omul poate exista fara limitarile existentiale ale naturii sale.
|
|
|||
|
|||
![]()
argumentele voastre sunt iluzorice.eu am nevoie de argumente realistice nu bazate pe credinta.realitatea faptica si filozofica a unei religii este cea care duce la cumpararea acelei religii.
|
|
||||
|
||||
![]()
pentru ce ai nevoie de argumente realistice????? sti bine ca biserica ortodoxa nu vrea si nu incearca sa atraga adepti...... deci nu avem nevoie de tine.... ai vointa proprie... Dumnezeu si crestinismul nu se invata, nu se impune, se simte....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ar trebui sa propovaduiti evanghelia dupa indemnul lui Hristos la toti.. sa fiti pregatiti sa dati raspuns oricui, dupa cum spune Pavel.. |
|
||||
|
||||
![]()
dragul meu, am vazut ca te lauzi ca esti expert in teologie, istorie, si alte lucruri.... crezi ca valoreaza ceva pentru noi.... crezi ca noi credem in basme???? daca ar fi sa aleg intre un analfabet care crede in Dumnezeu si persoana ta care sti atatea despre teologie, dar nu crezi pe cine crezi ca as alege??? sau pe cine ar alege Dumnezeu.... iti repet, biserica ortodoxa nu face propaganda, nu face prozelitism religios precum alte secte..... Il cauti pe Dumnezeu???? nu o sa Il gasesti aici..... asa eram si eu, tot ca tine.... si acum am momente cand ma indoiesc.... mereu Il cautam, dar nu Il gaseam... cand am hotarat sa nu Il mai caut si sa cred neconditionat, atunci L-am gasit.... sa sti ca si noi suntem destul de realisti... asa ca nu mai incerca sa ispitesti userii de pe forum, cu astfel de intrebari, pentru ca niciodata nu o sa primesti raspunsurile pe care le doresti.... Poate nu am atat cultura cat ai tu, poate nu sunt atat de erudit, dar invat, mereu invat.... un lucru il am in plus... CRED..... Doamne ajuta....
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Psalmul 50 pentru ce se citeste? dar celelalte psalmii ? | mitus | Din Noul Testament | 303 | 12.05.2012 12:30:22 |
Zeitgeist - Erori de Istoria si Filozofia Religiilor | alexmatei | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 01.05.2012 19:36:50 |
nunta crestina | maria32 | Nunta | 183 | 15.11.2011 12:03:19 |
nunta crestina | catalinabalhui | Nunta | 6 | 05.09.2010 12:02:08 |
Inmormantarea la celelalte religii | tigerAvalo9 | Generalitati | 19 | 18.02.2009 23:08:38 |
|