![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa este, mai bine sa fie celibatari, sa se dea la baietei precum catolicii.
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta-ne sa devenim mai buni!
Doamne ajuta-ne si ai mila de noi pacatosii! Last edited by AndruscaCIM; 09.11.2011 at 12:37:15. Motiv: Modificarea mesajului.....:) |
|
||||
|
||||
![]()
asta e banc? sau ce?
|
|
||||
|
||||
![]()
iar aceasta expresie nu a fost inventata de reporteri, ci de popor.
|
|
||||
|
||||
![]()
da, ca si expresia "taie popa limba"!Acelasi popor le-a creat pe amandoua.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Sau mai exact ateii sau cei certati cu Biserica s-au tot chinuit sa nascoceasca zicale de acest gen, ca ii ardea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In alta ordine de idei ,sa stiti ca lacomia e un pacat cu care un preot poate sluji in altar ,el se poate cai , in schimb curvia interzice slujirea si e urmata de scoaterea din preotie. Burtile la preoti nu dovedesc lacomie ,eu stiu calugari care tin posturi aspre si sunt mai corpolenti. Sau mireni mancaciosi care sunt slabi. De altfel la catolici nu prea se tine post asa ca nu are rost sa vorbim despre lacomia la mancare a preotilor ortodocsi. |
|
|||
|
|||
![]()
Preotii pe care ii cunosc eu nu sunt grasi ,de ce generalizati?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fiindcă eu rar am văzut preoți (ortodocși) slabi. La mireni, mă refer. Cei pe care îi cunosc eu sunt fie grași de-a binele, adică gușați, fie potriviți la trup, dar cu pântece mari.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Procesiune de 9 milioane de oameni | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 5 | 15.01.2013 08:32:15 |
Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane | Mihnea Dragomir | Generalitati | 2 | 06.08.2011 08:29:26 |
Inmormantarea la evrei. | Evreulcelales | Iudaismul | 9 | 17.12.2009 18:44:18 |
TARIF FIX PTR UN LOC IN RAI | MarinaAlca | Generalitati | 94 | 04.08.2008 15:24:23 |
|