![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
iubirea pierduta e ... pierduta.
uneori merita sa riscam orice s-o recastigam. dar de cele mai multe ori trebuie s-o uitam . |
|
||||
|
||||
![]()
va multumesc tuturor..... dupa ce am vazut primele voastre mesaje saptamana trecuta mi-am revenit instantaneu..... m-am trezit dimineata si minune, ma simteam atat de bine, am inceput instantaneu sa ma rog..... reveneam la viata mea normala.... I-am spus lui Dumnezeu ca poate sa ma loveasaca mereu cum poate El mai tare, nu o sa mai cad.... ca de obicei L-am rugat sa aiba grija de ea..... si ieri dimineata, o prietena comuna a noastra m-a cautat si a inceput sa imi spuna ca fosta mereu ma cauta, ii e dor de mine, o implora practic sa imi dea numarul ei sa o caut si ca vrea sa se impace cu mine.... dar problema e ca mi-e frica sa nu mai sufar din nou.... Doamne ajuta!!! se mai petrec minuni in viata noastra....
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu ne punem nadejdea in oameni, ci in Dumnezeu. Lui Dumnezeu sa-i cerem sa faca voia Sa intotdeauna. Oamenii pot sa cada in diferite ispite, de aceea e bine sa ne rugam pentru cei pe care ii iubim. Toate calitatile omenesti sunt zerouri in fata lui Dumnezeu, daca omul n-are credinta. Daca are credinta, atunci Dumnezeu pune ,,1" in fata zerourilor si toate au valoare, spunea un pustnic.
A intemeia o familie crestina si a vietui dupa voia lui Dumnezeu nu este o problema simpla. La fel de adevarat este ca prin femeia credincioasa se poate mantui si barbatul mai putin credincios si invers. ,,Sa nu ne rugam pentru ceva anume, caci s-ar putea... sa obtinem."' - spunea parintele Arsenie Boca. Sa ne smerim in fata lui Dumnezeu care a ingaduit sa avem si necazuri pentru mantuirea noastra. Si chiar sa-i multumim lui Dumnezeu pentru necazuri. Pare ciudat, dar in acel moment duhul rau al deznadejdii pleaca. Dumnezeu ne ajuta sa ne purtam povara cu mai multa usurinta. Iar prin rabdarea ispitei, atragem milostivirea lui Dumnezeu. Doamne ajuta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
deznadejde si disperare | ilinca20 | Intamplari adevarate | 108 | 23.08.2012 19:30:16 |
Confuzie, frica, deznadejde, lene etc. | AGabriela | Generalitati | 8 | 21.12.2011 23:10:09 |
Cum scap de patima asta...:( | mufy08 | Pocainta | 25 | 28.01.2011 14:18:14 |
Cum scap de vise ? Ajutor. | clementia | Generalitati | 20 | 31.01.2009 11:32:57 |
|