|  |  | 
|  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Biserica Sfântul Stelian din București deși de când mi-am schimbat duhovnicul nu mai merg acolo. Acolo mi-am petrecut catehumenatul (vreo 6 ani) :)
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Biserica Sfanta Parascheva, Torino, Italia, Preot Gheorghe Vasilescu ... chiar daca am stat doar 5 luni acolo ... nu e zi in care sa nu visez ca voi ajunge din nou acolo ...
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

A mea e icoanei, biserica rusa din bucuresti si sf nicolae din focsani
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri. Citat: 
 Doamne ajută ! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 pe vremea ca slujea, si inca traia, parintele diacon, nu mai stiu cum il chema. am multe amintiri placute de acolo. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 era destul de in varsta. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Intrebare Citat: 
 Sunt cantarile parintelui visarion? | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Biserica mea de suflet a fost in timpul facultatii Biserica Grigorie Palama. Merg si acum cu mare drag, ajung mai rar insa. Acum ne place sa mergem la Manastirea Christiana, maicutele de acolo canta foarte frumos, parintele slujeste cu daruire si atmosfera este placuta si duhovniceasca.     | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Care este Biserica voastra de suflet ? | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 142 | 06.08.2011 02:13:01 | 
| Care este filmul sau documentarul vostru de suflet? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 15 | 03.08.2011 00:07:35 | 
| Va rog din suflet daca puteti sa o pomeniti azi in rugaciunea voastra | mara2008 | Umanitare | 16 | 10.09.2010 19:17:36 | 
| Care este adevarata Biserica a Lui Hristos? | schimnic | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 29.04.2009 19:55:41 | 
|  |