Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.10.2011, 14:39:42
maria40's Avatar
maria40 maria40 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2010
Locație: Arad
Religia: Ortodox
Implicit

Nu sunt pro-Monarhie insa, recunosc, ca discursul Regelui mi-a placut foarte mult.
Din pacate din apatia care a cuprins aproape intregul popor nu ne va scoate nimeni never and ever. Suntem slabi din multe puncte de vedere....cei care sunt curajosi si cu initiativa deja sunt peste mari si tari unde talentul si priceperea le sunt recunoscute pe deplin.
Foarte bine au facut! Mi-a placut raspunsul unui absolvent de medicina de anul acesta care a intrebat ce va face mai departe a raspuns scurt: "Voi pleca din tara! Am invatat ca sa lupt cu boala nu cu sistemul". Cat adevar!
Suntem condusi de o sleahta de netrebnici ,hoti si sociopati dar ne meritam soarta ca noi i-am ales!
Acum plangem dupa mintea cea de pe urma! Baiul este ca nu vom scapa de astia nici la alegerile viitoare. Vor "face" cumva sa iasa din nou castigatori.
L-am vazut ieri in plenul Parlamentului si pe idiotul asta de Tarita....n-are frate nici o treaba il doare fix la banana de toti si de toate. Nici macar un minim reguli de bun-simt nu are.
N-ar fi nici o problema daca in mainile unuia ca el n-ar sta destinele acestei tari, dar, dragilor oameni ca asta ne conduc!
Suntem pierduti ca natie! Nimic nu ne mai poate salva!
Vechi 26.10.2011, 17:17:34
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria40 Vezi mesajul
Nu sunt pro-Monarhie insa, recunosc, ca discursul Regelui mi-a placut foarte mult.
Din pacate din apatia care a cuprins aproape intregul popor nu ne va scoate nimeni never and ever. Suntem slabi din multe puncte de vedere....cei care sunt curajosi si cu initiativa deja sunt peste mari si tari unde talentul si priceperea le sunt recunoscute pe deplin.
Foarte bine au facut! Mi-a placut raspunsul unui absolvent de medicina de anul acesta care a intrebat ce va face mai departe a raspuns scurt: "Voi pleca din tara! Am invatat ca sa lupt cu boala nu cu sistemul". Cat adevar!
Suntem condusi de o sleahta de netrebnici ,hoti si sociopati dar ne meritam soarta ca noi i-am ales!
Acum plangem dupa mintea cea de pe urma! Baiul este ca nu vom scapa de astia nici la alegerile viitoare. Vor "face" cumva sa iasa din nou castigatori.
L-am vazut ieri in plenul Parlamentului si pe idiotul asta de Tarita....n-are frate nici o treaba il doare fix la banana de toti si de toate. Nici macar un minim reguli de bun-simt nu are.
N-ar fi nici o problema daca in mainile unuia ca el n-ar sta destinele acestei tari, dar, dragilor oameni ca asta ne conduc!
Suntem pierduti ca natie! Nimic nu ne mai poate salva!
Știam că ești USLașe dar nu credeam să te aliezi cu Abesalom contra lui Boc și a Regelui și că o să dai mesaje atât de evident antisistem, înțelegând viceversa mesajul regelui după ce l-ai lăudat ca și cum l-ai fi înțeles bine. Păi dacă nu era salvatore dela patria, alias Piticul atomic țucat de Albă ca zăpada, nu știu cum am fi stat astăzi la capitolul speranță de mai bine. Crezi că e ușor să faci să plutească un vaporaș numit Românikaa torpilat din toate direcțiile și având o echipă de pirați la bord care se dau băieții buni și care te subminează din interior punând bombe și capcane în toate halele și cabinele? Deci scoate mai înainte bârna, stâlpul din Bochi și abea apoi caută să vezi dacă nu cumva paiul din ochiul lui e chiar pai sau e raza de lumină senină, lumina aia din Lumină care va să vină.
Vechi 26.10.2011, 17:55:54
maria40's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Știam că ești USLașe dar nu credeam să te aliezi cu Abesalom contra lui Boc și a Regelui și că o să dai mesaje atât de evident antisistem, înțelegând viceversa mesajul regelui după ce l-ai lăudat ca și cum l-ai fi înțeles bine. Păi dacă nu era salvatore dela patria, alias Piticul atomic țucat de Albă ca zăpada, nu știu cum am fi stat astăzi la capitolul speranță de mai bine. Crezi că e ușor să faci să plutească un vaporaș numit Românikaa torpilat din toate direcțiile și având o echipă de pirați la bord care se dau băieții buni și care te subminează din interior punând bombe și capcane în toate halele și cabinele? Deci scoate mai înainte bârna, stâlpul din Bochi și abea apoi caută să vezi dacă nu cumva paiul din ochiul lui e chiar pai sau e raza de lumină senină, lumina aia din Lumină care va să vină.
Vsovivi nu m-ati ghicit! Eu nu sunt cu nimeni....eu sunt doar cu mine. Pentru mine toata sleahta asta politica este egal cu 0. In partide sunt 90% oameni care nu s-au realizat profesional si atunci ce si-au zis:"Ma inscriu intr-un partid ca in vreo 5 ani apuc si eu ceva sa rod. Pai ia uitati-va ce fel de persoane se afla in fruntea tuturor institutiilor statului, ori portocalii, ori rosii ori de la udemere ori masoni.
Vechi 26.10.2011, 18:20:35
richard_d's Avatar
richard_d richard_d is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.07.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
Vsovivi nu m-ati ghicit! Eu nu sunt cu nimeni....eu sunt doar cu mine. Pentru mine toata sleahta asta politica este egal cu 0. In partide sunt 90% oameni care nu s-au realizat profesional si atunci ce si-au zis:"Ma inscriu intr-un partid ca in vreo 5 ani apuc si eu ceva sa rod. Pai ia uitati-va ce fel de persoane se afla in fruntea tuturor institutiilor statului, ori portocalii, ori rosii ori de la udemere ori masoni.
Bine punctat.
Vechi 05.12.2011, 15:43:22
Banned

Implicit

Nu vreau să cobesc dar am impresia că o să cadă guvernul... n-aș vrea, însă nu mă mai amestec, îi las să cadă cu succces că prea au băgat Românikaa la ghiață în ideea aia lansată pe taxi.

Și m-am cam săturat de pușca și cureaua lată a vânătorilor penibili: Emil Hunor și Victor Antonescu, vânători de muște și țânțari și libelule... m-am săturat până peste cap de...

Păi au venit cu proiectul Elenei... Muscă, ăla cu recalcularea recalculării pensiilor și iată că după 7-8 ani de mandat asta e tot ceea ce au fost în stare să facă pingușterii ăștia care-și leapădă coada da' năravul ba.

Le dedic tuturor o melodie în puii mei... și mă apuc de dans, iar celor cu musca pe caschetă le dedic un film... și partea a... aia care urmează.

Last edited by vsovivi; 05.12.2011 at 16:09:31.
Vechi 05.12.2011, 16:29:35
maria40's Avatar
Senior Member

Implicit

Poa' sa cada! Deja au distrus tara asta in asa hal incat nici copii copiilor nostri nu vor termina de platit toate datoriile care le-au facut.
Baiul este ca nu avem lideri suficienti de puternici incat sa poata prelua fraiele acestei tari.
Poate un guvern tehnocrat cum s-a facut in Italia ne-ar salva sau un partid puternic de dreapta care sa taie in carne vie! Din pacate un guvern tehnocrat e cam imposibil iar un partid de dreapta nu avem in Romania! PNL-ul la noi e tot de stanga! I-am auzit pe cretinii astia scotand niste aberatii din ei de m-am crucit. Astia cred ca traiesc pe alta planeta!
Vechi 06.12.2011, 09:40:42
Banned

Implicit

Citat:
Poa' sa cada! Deja au distrus tara asta in asa hal incat nici copii copiilor nostri nu vor termina de platit toate datoriile care le-au facut.
Baiul este ca nu avem lideri suficienti de puternici incat sa poata prelua fraiele acestei tari.
Poate un guvern tehnocrat cum s-a facut in Italia ne-ar salva sau un partid puternic de dreapta care sa taie in carne vie! Din pacate un guvern tehnocrat e cam imposibil iar un partid de dreapta nu avem in Romania! PNL-ul la noi e tot de stanga! I-am auzit pe cretinii astia scotand niste aberatii din ei de m-am crucit. Astia cred ca traiesc pe alta planeta!
Ei îs siguri că n-or să cadă.., numa că dacă n-o să cadă acuma o să fie mult mai rău pentru ei, că o s-o pățească ei cam așa fie că-s medici mari fie că-s rezerviști... uite așa o să pățească; deci iată filmul cu toate cele 4 episoade și cu morala.

Că și la revoluție or mimat că se luptă între ei, armata cu armata ori cu securitatea ori cu agenturile ca să nu mai vedem noi că defapt se luptau numai cu populația și cu adevărul și cu punctul 8... adică ei se luptau cu poporul folosind tembelizorul. Și acum se pare că e tot la fel. Nu s-a schimbat nimic...

...și nu mai visa la vicleniile politicienilor, nu mai visa.

Last edited by vsovivi; 06.12.2011 at 10:16:15.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27