![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Regula e regula.Jocul nu poate continua pana nu se da un raspuns.Un astfel de verset exista.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca incalcati regula nu va voi spune niciodata!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ne dăm bătuți. Unde-i pasajul respectiv?
|
||||
|
||||
![]()
Eu va las sa dezbateti.
Daca nu primim raspunsul in seara asta, continuam jocul maine, cu o noua intrebare. O seara placuta tuturor!
|
|||
|
|||
![]()
Am 48 de h la dizpozitie sa va destainui.Sa asteptam putin, probabil ca sunt unii care stiu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cine a stabilit regula cu 48 de ore? Unde scrie asta? :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Peștișor de aur! Întrebarea e pusă prost. Nu există niciun verset în Vechiul Testament care să conțină mot-a-mot Dumnezeu este Iisus!
Nu vreau să intru în detalii hristologice, dar îți spun sigur că formularea ta este greșită. Așa că, fie ne spui, fie continuăm jocul, considerând că ne tratezi cu neseriozitate.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
În fine, dacă tot ai intrat aici Cătălin, pune tu o întrebare din Scripturi!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
VT: Zis-a iarăși Moise către Dumnezeu: "Iată, eu mă voi duce la fiii lui Israel și le voi zice: Dumnezeul părinților voștri m-a trimis la voi... Dar de-mi vor zice: Cum Îl cheamă, ce să le spun?" Atunci Dumnezeu a răspuns lui Moise: "Eu sunt Cel ce sunt". Apoi i-a zis: "Așa să spui fiilor lui Israel: Cel ce este m-a trimis la voi!" .... Acesta este numele Meu pe veci; aceasta este pomenirea Mea din neam în neam!" (Iesire 3: 13-15) NT: (Ioan 8) Eu sunt Cel ce mărturisesc despre Mine Însumi și mărturisește despre Mine Tatăl, Cel ce M-a trimis. V-am spus deci vouă că veți muri în păcatele voastre. Căci dacă nu credeți că Eu sunt, veți muri în păcatele voastre. Deci Îi ziceau ei: Cine ești Tu? Și a zis lor Iisus: Ceea ce v-am spus de la început ... Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea și a văzut-o și s-a bucurat. Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani și l-ai văzut pe Avraam? Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Inainte de a fi fost Avraam, Eu sunt. VT: Voi sunteți martorii Mei, zice Domnul, și Sluga pe care am ales-o, ca să știți, să credeți și să pricepeți că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost Dumnezeu și nici după Mine nu va mai fi! Eu sunt Dumnezeu din veșnicie și de aici încolo Eu sunt! Nimeni nu poate să iasă de sub puterea Mea și ceea ce fac Eu, cine poate strica?" (Isaia 43: 11,13) NT: Și când L-am văzut, am căzut la picioarele Lui ca un mort. Și El a pus mâna dreaptă peste mine, zicând: Nu te teme! Eu sunt Cel dintâi și Cel de pe urmă (Ioan 1:17) Eu sunt Alfa și Omega, Începutul și Sfârșitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieții. Cel ce va birui, va moșteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, și el va fi fiul Meu”(Apoc. 21:6-7). Citat:
![]() Oricine poate sa puna o intrebare! Have fun! Last edited by ioanna; 21.10.2011 at 09:16:04. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|