![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Așa e peștișorule! Pune o întrebare în undiță!
|
|||
|
|||
|
Dati cel putin un paragraf din Vechiul Testament unde scrie "Dumnezeu este Iisus".
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Numa' dacă vrei!
|
|||
|
|||
|
Nu asta e intrebarea.Ci sa dati cel putin un paragraf unde spune mot-a-mot 'Dumnezeu este Iisus' in Vechiul Testament.Ce zici, sa 'inchidem' topicul pana gasiti un raspuns?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sa ignoram persoanele care vin menite sa semene vrajba. Mihai, continua jocul!
|
|||
|
|||
|
Regula e regula.Jocul nu poate continua pana nu se da un raspuns.Un astfel de verset exista.
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca incalcati regula nu va voi spune niciodata!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Am dat dezlegare de la regula aceea :) (care oricum nu s-a respectat niciodata) Ati afirmat ca acel verset exista. La care v-ati referit? p.s cu toate ca am ceva treaba pana la 19.00, am intrat special ca sa va intreb. on topic: Iacov, dupa Matei si Eli, dupa Luca (Și Iisus Însuși era ca de treizeci de ani când a început (să propovăduiască), fiind, precum se socotea, fiu al lui Iosif, care era fiul lui Eli- Luca 3:23) Last edited by ioanna; 21.10.2011 at 19:11:55. |
|
|
||||
|
||||
|
daca raspunsul la intrebarea ta, nu vine din partea forumistilor,nu-l stiu sau nu inteleg intrebarea,te rog sa raspunzi la intrebare.o fi joc, dar o chestie de genul, se inchide topicul,va spun dupa 24h,nu-i corecta.parerea me.
|
||||
|
||||
|
de ce insusiri are omul nevoie ptr a fi intelept?(cu citat scripturistic)
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 17:03:28 |
| Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 21:26:56 |
| Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 23:33:22 |
|
|