![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
sa incheiem off-topicul: cand am deschis acest topic am mentionat de la inceput ca sa citam cu totii din http://www.bibliaortodoxa.ro/, fiind probabil site-ul cel mai cunoscut si utilizat, cu care ne-am obisnuit. Eu personal nu-s obisnuita sa caut in textul de pe dervent.ro. Daca cineva vrea sa citeze din el sau alte surse decat site-ul http://www.bibliaortodoxa.ro/ pe care am l-am ales in mod conventional pentru toti, sa o faca, insa sa mentioneze ce versiune a folosit, ca sa nu ne incurcam. Lamurit? Ok, reiau intrebarea:
In ce a constat ofranda filistenilor ce a insotit Chivotul Domnului in drum spre Israel? Care e semnificatia ei? (Indiciu: Cartea Regilor) |
|
||||
|
||||
![]()
grabiti-va, ca trebuie sa ies :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Avertizarea din Matei 5 se referă la modificarea (ori chiar înlăturarea)Decalogului lui Dumnezeu, așa cum reiese din context - Hristos făcând chiar trimitere la câteva din cele 10 Porunci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Scuze de off topic. Last edited by osutafaraunu; 18.10.2011 at 11:44:48. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Raspuns: soareci de aur si buboaie(umflaturi,fese) de aur dupa numarul tuturor cetatilor filistine:Asod,Gaza,Ascalon,Gat,Ecron. ( a se vedea 1Regi 6 : 11,17,18) Din pacate trebuie sa ies, va las pe voi sa continuati. Oricine poate sa puna o intrebare. Have fun! Last edited by ioanna; 18.10.2011 at 11:58:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce este simonia și de unde vine numele? Cu textul din Scripturi, vă rog.
|
||||
|
||||
![]()
"Simonia" vine de la Simon Magul si se refera la cumpararea Harului cu bani, la plata serviciilor sau bunurilor sacre,traficul cu ele.
Faptele Apostolilor 8:18,19,20 Și Simon văzând că prin punerea mâinilor apostolilor se dă Duhul Sfânt, le-a adus bani, Zicând: Dați-mi și mie puterea aceasta, ca acela pe care voi pune mâinile să primească Duhul Sfânt. Iar Petru a zis către el: Banii tăi să fie cu tine spre pierzare! Căci ai socotit că darul lui Dumnezeu se agonisește cu bani. p.s back to work ![]() Last edited by ioanna; 18.10.2011 at 13:24:03. |
|
|||
|
|||
![]()
Bravos! Acu partea mai grea, întrebarea...
Gata cu statul în tribune Lore, Oviudiu și toată lumea. Come on în teren că miroase a blat...
Prostul este dușmanul a ceea ce nu cunoaște (Ibn Arabi) Last edited by Mihailc; 18.10.2011 at 13:39:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Ce credeti ca reprezinta aceasta fresca? Asociati-i un verset biblic care considerati ca se potriveste.
![]() indiciu: fresca din pridvorul bisericii Hurezi-Targ e „Cumpana dreptatii” si osanditii care se afunda in raul de foc (famenu,bogatu,moraru,carciumareasa si fermacatorul). Primul care asociaza un verset biblic „cumpenei dreptatii” pune urmatoarea intrebare. I'm out! Last edited by ioanna; 18.10.2011 at 13:56:13. |
|
|||
|
|||
![]()
nu pot acum...mai tziu...sunt doar logat.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari despre Biblie | Odinsson | Despre Sfanta Scriptura | 5 | 31.01.2012 16:03:28 |
Biblie si... | mihaiparaschiv | Teologie si Stiinta | 14 | 13.06.2011 20:26:56 |
Intrebari pe care nu le gasim in Biblie.. | tigerAvalo9 | Generalitati | 11 | 02.09.2009 22:33:22 |
|