![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Mihaela,tu il stii pe parinte si stiu ca doresti ca si mine sa il ajutam.
Atată înțelepciune este cuprinsă în cuvintele lui Solomon: Cel ce are milă de sărman împrumută Domnului (Sol. 19, 17)! Iată ce împrumut nemaivăzut! Dăm cuiva și primim înapoi de la altcineva. Mă vei întreba de ce nu a spus Solomon că cel care dă milostenie săracului dă lui Dumnezeu, ci că Îl împrumută pe Dumnezeu? Ca să nu crezi că ceea ce primești de la Domnul e un lucru lipsit de o mare importanță. Dumnezeu știe că suntem lacomi și vrem să dobândim din ce în ce mai multe bunuri. Cel care are bani nu vrea în nici un chip să împrumute săracului fără să primească o asigurare că banii îi vor fi dați înapoi. Așadar, acestuia nu îi pasă de semenul său, ci urmărește numai câștigul. Săracul nu poate să pună chezășie pământ sau altceva, pentru că nu are; nu poate găsi pe nimeni care să se pună zălog pentru el, deoarece nimeni nu are încredere în el. Așadar, văzând Dumnezeu pe de o parte că săracul este în primejdie din pricina sărăciei sale, și pe de altă parte că bogatul este în primejdie din pricina lipsei sale deomenie, S-a pus El însuși chezășie pentru sărac dinaintea bogatului. De aceea spune Sfânta Scriptură: Cel ce are milă de sărman împrumută Domnului. |
|
|
||||
|
||||
|
Multumesc mara.
|
|
|
||||
|
||||
|
Multumesc mara,dar pentru ce?
Nu am facut decat ceea ce ar face orice crestin .
|
||||
|
||||
|
Eh,sora mea,multi chemati putin alesi.Cati au fc ca tine sau ca mine?
iti pun un link frumos cu manastirea Lainici.Te pup http://www.redcarpetstudio.ro/lainici/tur.swf |
|
|
|||
|
|||
|
,,Inainte de a critica,potrivit ar fi sa ne uitam la noi insine si sa ne curatam sufletul pentru a putea vedea clar ceea ce se intampla in jurul nostru.Atunci am reusi in sfarsit sa vedem si curatenia sufleteasca a celorlalti,chiar daca ei nu sunt niciodata perfecti...vorbe intelepte scrise de cristiboss56....putina intelepciune si modestie n-ar strica,zic eu....
|
|
|
||||
|
||||
|
Ca sa fiu inteleasa si eu bine, nu critic pe nimeni.Asa cum si tu silvia ai pus ghilimele de rigoare ca ai citat pe cineva asa si eu. Este un citat care chiar asa spune.Multi chemati putin alesi,vedem la sfarsit cine dobandeste cununa muceniciei.Fiecare face ce vrea cu sufletul sau.Eu doar am incercat sa dau glas unui strigat de ajutor.
Vroaim sa va rog ceva,saptamana viitoare ma voi duce sa il vizitez pe parintele Iov impreuna cu fundatia crestina Arsenie Boca la caminul unde locuieste.Voi fc si cateva fotografii cu dansul ca indoiala sa dispara.Rugamintea parintelui ar fi urmatoarea,a primit un scaun cu rotile electric .El ne roaga Parintele Iov Patrascu DRAGI PRIETENI CINE MA POATE AJUTA CU 2 BATERI PT CARUCIORU MEU ELECTRIC 12 VOLTI 75 AMPERI LUNGIME 35 CM LATIME 17 CM VA MULTUMESC DOAMNE AJUTA Va multumesc dragi frati si surori,pomeniti-l in rugaciune ca este si foarte bolnav si m-a rugat acest lucru.Noapte cu pace. |
|
|
||||
|
||||
|
Ah,am uitat sa va spun,ieri am fost cu cei din fundatie la copii din Valea Strezii.Imi venea sa-i strang in brate,avea niste fete de copii luminoase datorita lucrarii Parintelui Tanase.Va pun cateva poze cu acesti ingeri minunati
|
|
|
||||
|
||||
|
sa ne rugam ptr parintele IOV,va multumesc
|
|
|
||||
|
||||
|
Zilele trecute a aparut in presa un articol foarte interesant de la Centrul Zatreni ,si scrie si de parintele IOV.
http://www.mesageruldevalcea.ro/repo...%80%9D-zatreni Călugărul care își folosește picioarele pentru a citi și pentru a tasta O adevărată personalitate a centrului de la Zătreni este călugărul Iov. „Are o poveste impresionantă și este un exemplu pentru oricine. Nu își poate folosi mâinile, nici picioarele nu-l ajută la deplasare. A avut o ambiție extraordinară și cu ajutorul degetelor de la picioare citește zi de zi. Ba chiar tastează la calculator. S-a călugărit aici la centrul de la Zătreni. Pentru el am editat o carte de poezii religioase. Am pus poza dânsului pe copertă, am explicat care-i este povestea. Dânsul a reușit să vândă multe exemplare și cu banii pe care i-a strâns și-a cumpărat un cărucior electric, cu ajutorul căruia se deplasează mai ușor. Sincer, mă bucur că am putut să-l ajutăm, merita din plin acest lucru. Să citiți, vă rog, mesajul de pe copertă al călugărului Iov, este impresionant”, spune Adelina, a cărei ochi se umezesc instantaneu. Și îl citim, poate fi o lecție de viață pentru oricine: „Pentru mine, venirea într-un centru, la început, a însemnat o luptă pentru supraviețuire. Cu timpul a devenit alegerea uneia dintre variante: să rămân un simplu bolnav cu deficiențele sale despre care nu știe nimeni sau să lupt cu orice risc pentru a nu rămâne definitiv îngrădit intelectual și afectiv. Soluția multilaterală a devenit încununată de cel mai prețios dar… călugăria. Acum privesc în spate și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cea mai minunată evoluție oamenii pe care mi i-a scos în cale spre ajutor și pentru înțelegerea sensului crucii pe care o purtăm fiecare în această unică și irevocabilă viață. ” |
|
|
||||
|
||||
|
Parinte,va iubesc si ma bucur ENORM ca am venit la dumneavoastra si v-am cunoscut.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ajutor umanitar | Danielbucur | Umanitare | 0 | 19.08.2011 18:25:04 |
| Ajutor umanitar | cristianamaria | Umanitare | 0 | 14.01.2011 12:49:53 |
| Ajutor umanitar | 88PELERINUL88 | Umanitare | 0 | 07.09.2010 23:04:24 |
| ajutor umanitar | anamarisa | Umanitare | 11 | 21.04.2010 10:14:08 |
| despre un ajutor umanitar | danhd | Umanitare | 5 | 21.01.2007 00:31:49 |