![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
ciudat.... acum doua zile am primit o cerere pe messenger de la o fata... am acceptat, si am inceput sa discut cu ea..... o minte sclipitoare, o fata perfecta, fara vicii, dar care la un momentdat m-a intrebat daca sunt ortodox.... imediat mi-am dat seama ca e de alta religie... fata frecventeaza biserica penticostala dar a fost botezata cand era mica in biserica ortodoxa..... e o fata dragutza si pare din ce in ce mai atrasa de mine..... toata ziua ma cauta, imi trimite mesaje, ma suna.... am invitat-o sa iesim undeva, a acceptat, dar dupa 2 ore s-a razgandit.... e tare ciudata.... mi-a pus o gramada de intrebari despre aspectul meu fizic..... mi-a spus ca tatal ei este diacon, dar nu a incercat nici o secunda sa faca prozelitism religios sau sa ma convinga de ceva.... nu stiu ce sa fac in continuare.... Doamne ajuta!!!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cati ani ai? |
|
||||
|
||||
![]()
am 21 de ani.... de fapt incearca sa para perfecta.... e putin ciudata...... ma intriga.... cred ca o sa continui sa vad ce vrea cu adevarat...... pare putin instabila emotional.... am discutat cu o fata care o cunoaste..... zice despre ea ca e cam ciudata, retrasa, trece usor de la o extrema la alta, adica acum devine isterica, peste cateva secunde e o fata atat de dulce.... Doamne ajuta....
cununie, neoprotestanti |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cultul crestin baptist | sebislider | Intrebari utilizatori | 243 | 28.01.2013 23:13:47 |
Ati sfatui un penticostal sa treaca la ortodoxie? | faniela | Secte si culte | 439 | 20.01.2012 13:35:47 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Un penticostal in biserica ortodoxa | zoridezi | Secte si culte | 8 | 08.05.2009 07:14:10 |
|