![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Un sfat de la profesoara de religie din generala: mergeti impreuna la petreceri si vezi cat bea! :)
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt pentru alt sfat: sa mearga impreuna la biserica si sa vada cat poate sta acolo.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun lucru ati scris. Multumesc.
|
|
||||
|
||||
![]()
Chestia cu a-l cunoaste trecand "prin pat" este tot o mare tampenie promovata in mass media. Daca aveti relatii sexuale inainte de casatorie, ce afli despre el? Ce informatii obtii? Eu cred ca nimic...Adevaratul test al iubirii voastre poate fi acesta: mentinerea curatiei pana la casatoria religioasa.
Este important sa lasam superficialitatea de o parte, sa cunoastem sufleteste persoana de langa noi. Daca este un om credincios, familist si te iubeste casatoria poate avea loc. Restul lucrurilor vin de la sine. Chiar duminica am fost la o cununie religioasa intre doi tineri curati. Sunt impreuna de un an, el urmeaza sa devina preot iar ea medic. Din iubire a respectat dorinta viitorului sot de a fi curati si sunt minunati impreuna. Deci, se poate! |
|
||||
|
||||
![]()
Voi fetelor credeti ca baietii prefera "masinile la mana a doua?" Mai informati-va! Nu cred ca exista baieti care sa fie foarte multumiti si fericiti ca iubita lor a mai fost cu unu, doi, cinci inaintea lui. Plus ca apar reprosuri, comparatii etc. Fetele de care vorbiti au ramas singure pentru ca au un ideal pe care nu l.au gasit pana acum sau pentru ca asta este dorinta lor. Daca ii incerci pe toti in pat nu inseamna ca asa iti gasesti mai usor jumatatea. Din contra... lucrurile degenereaza. Sunt boli si infectii care se transmit chiar si cu protectie. Dar cel mai important este faptul ca in fata Domnului faci un pacat foarte mare...care va avea urmari serioase dupa aceea... Corpul este templul Duhului Sfant. Daca iti bati joc de el vei suporta consecintele!
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=kikyo_ea;461521]Voi fetelor credeti ca baietii prefera "masinile la mana a doua?" Mai informati-va! Nu cred ca exista baieti care sa fie foarte multumiti si fericiti ca iubita lor a mai fost cu unu, doi, cinci inaintea lui. Plus ca apar reprosuri, comparatii etc.
Fetele de care vorbiti au ramas singure pentru ca au un ideal pe care nu l.au gasit pana acum sau pentru ca asta este dorinta lor. QUOTE] Imi pare rau sa spun dar barbatii prefera fetele cu experienta nu puritane...vorbesc in general. Si fetele despre care vorbesti, care au ramas singure, au ramas asa pentru Dumnezeu a randuit asa...nu e vorba de ideal sau de dorinta...am cunostinte care nu isi gasesc partenerul si nu sunt pretentioase si chiar vor sa se casatoreasca. (este si cazul meu pana la 32-33 de ani m-a pazit Dumnezeu ca de ce fraiera eram si ce mult vroiam sa ma marit nu m-ar fi interest nici daca era extraterestru) |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cunos cel putin doi baieti (peieteni buni) care nu cauta "experimentate". Isi doresc mult o relatie serioasa, familie si copii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt intru totul de acord...NUMAI LA BISERICA poti vedea adevarata fata a unui om..NUMAI IN PREZENTA LUI DUMNEZEU....ca de altfel...daca stam bine si ne gandim la petrecere e prezent cel rau..si dupa parerea mea el face regulile acolo ..DECI BISERICA ..NU PETRECEREA!
|
|
||||
|
||||
![]()
asta e cel mai bun sfat!
|
|
|||
|
|||