Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Despre Biserica Ortodoxa in general

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2011, 22:27:50
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
BATE MOARTEA LA FEREASTRA:

Bate moartea la fereastra/Si eu nu sunt mantuit./Cat mi-a fost viata de lunga/L'asa ceva n'am gandit.
Am fost tanar si'n putere/Si-am gandit sa-mi fac avere/Dar acuma la sfarsit/Ma vad singur parasit.
Am gandit ca aceasta lume/Va merge si ea cu mine/Dar acuma la sfarsit./Ma vad singur parasit.
Moarte,moarte n'gaduieste/Firul vietii mi-l lungeste./Sa-mi vand a mea avutie/Sa iau scumpa'nparatie.
Mantuire,mantuire/Eu am vesnica peire/De a-si vinde toata lumea/Nu te-asi putea cumpara.
Sa privim la Domnul Iisus/Ce-a murit pe cruce sus/Moarte cruda a suferit/Prin care ne-a mantuit.
Acum sa-l primim cu totii/Nainte de ceasul mortii,/Pe Hristos ce ne-a iubit/Fie'n veci de veci slavit.
Asa-i, binie spune poezia, asa-i, asa-i, am adunat si-am risipit! Nimica bun n-am facut. Apai, io sciu ca locu' mieu ii in iad, nu mi-l ia nima' ge-acolo. Nu sa bace nima pra el, ii razarvat ca la restorancili celea mari: "Razarvat pantru MariS"! Da' io o bucurie tat am: sa va sciu pra voi dancolo, la umbra!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" doctor_faustus Secte si culte 330 03.07.2013 18:09:58
Puterea de a o lua de la capat Alexa12 Generalitati 4 17.12.2012 16:48:18
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" silverstar Generalitati 10 15.02.2012 12:12:40
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) hydro314 Generalitati 0 13.02.2012 20:40:11