![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Merita citit si articolul urmator:
[COLOR=#000000]Batranul cu 7 vieti: Parintele Adrian Fageteanu [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by antoniap; 29.09.2011 at 20:19:24. |
|
|||
|
|||
![]()
Stiind obsesia ta principala fata de viata crestina, documentele-cu-cip, ma intreb daca n-ai deschis topicul asta special pentru unul din link -urile de mai sus, destul de evident cred, care..
E aiurea sa te folosesti de memoria unui om pentru o propaganda josnica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici macar nu l-a cunoscut pe parintele. Dar poate tocmai de aceea...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper ca vor exista si persoane care nu-l vor reduce pe parintele Adrian Fageteanu la o singura propozitie. A avut un caracter complex despre care e bine sa vorbeasca cine are ceva de spus. Daca nu, atunci sa posteze materiale care ne pot ajuta sa-l cunoastem mai bine. Last edited by antoniap; 30.09.2011 at 08:21:40. |
|
||||
|
||||
![]()
L-am cunoscut personal !
Cînd te binecuvînta îți lua toată durerea trupească și sufletească, iar aceea binecuvîntare te însoțește mereu. Dumnezeu să-l așeze în rîndurile drepților ! |
|
|||
|
|||
![]()
Despre Parintele Adrian putem afla destul de multe detalii citind paginile site-ului www.fericitceiprigoniti.net. Ca duhovnic se spunea ca era strict; cu mine a fost bland, prietenesc aproape, glumea cate putin la fiecare spovada.
Cateva din sfaturile dumnealui: - ca sa intram in Imparatia lui Dumnezeu trebuie sa le combinam pe acestea 'sa tii Decalogul, sa tii cele 2 porunci ale iubirii (iubeste pe Dumnezeu... si pe aproapele tau...) si Evanghelia Matei 25 31-46'. Eu cred ca a avut dreptate. - ii erau dragi studentii cuminti si 'eminenti' cum spunea dumnealui; si ne indemna sa insistam asupra studiului. Sa ne rugam dimineata si seara, sa mergem Duminica la biserica, sa tinem posturile, sa ne spovedim si sa citim mai ales Noul Testament cate putin in fiecare zi, dar 'sa invatati'. - Parintele considera ca cea mai importanta rugaciune este "Tatal Nostru" 'pentru ca ne-a fost data chiar de Domnul Iisus'. - vorbea despre frumusetea si simplitatea vietii fara pacat. 'Daca ai calcat Decalogul viata ta se complica'. - nu-i placeau exagerarile; 'ne inchinam toti odata cand auzim "In numele Tatalui..." sau cand se inchina preotul sau diaconul'. Si nu-i placeau acei care aveau descarcari emotionale mai mari in timpul rugaciunii. Uneori cand trebuia sa se spuna Psalmul 50, Parintele preciza 'si sa-l spuna cineva care nu plange'. Ne recomanda sa fim intr-o buna dispozitie spirituala (cred ca e ceea ce Parintele Arsenie Papacioc sugera cand vorbea despre 'zambetul inimii'). - uneori, cand nu era prea obosit or presat de obligatii, povestea despre dumnealui, despre experientele sale. Cred ca au fost cele mai frumoase momente cu Parintele Adrian. Acestea ar fi numai cateva linii din portretul Parintelui. De cand a adormit parca e mai tot timpul cu mine; si din acest motiv, intr-un fel ma bucur ca s-a dus la Dumnezeu. Parinte Adrian roaga-te pentru noi toti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
duhovnicul Adrian Fageteanu | Mtcrysty17 | Stiri, actualitati, anunturi | 44 | 30.09.2012 18:13:06 |
Rugaciuni pentru Arsenie PAPACIOC si Adrian FAGETEANU | colaps | Generalitati | 20 | 14.07.2011 13:58:59 |
Parintele Adrian Fageteanu: “SA NU PRIMEASCA NIMENI!- Nu primiti nimic | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 08.02.2009 18:38:22 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
Adrian Fageteanu | achimovjan | Generalitati | 33 | 15.10.2008 14:10:09 |
|