Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.09.2011, 20:41:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Nici mie nu mi s-a parut ca ai fi incalcat vreo regula, ai fost lovita din toate partile si ai reactionat demn. Dar sa stii ca adminul a actionat la cerere, nu cred ca din proprie initiativa. Cineva a observat ca nu te frangi sub pietre si a folosit ... "stiletul". Toate cele bune iti doresc si Domnul fie cu tine, draga Adriana!
Har, smerenie si jertfa de sine.
Ca sa te lamuresc, lucrurile functioneaza cam asa: adminul nu are timp sa citeasca toate postarile de pe forum, utilizatorii raporteaza ceea ce li se pare nepotrivit cu profilul forumului si adminul decide daca are loc sau nu o incalcare a regulilor de bun simt, daca da, se procedeaza in prealabil si in functie de caz la avertismente, daca sunt ignorate se ajunge la banare.

Nimeni nu-l poate obliga sa baneze pe cineva fara sa merite lucrul asta dar mai poate trece cu vederea pana la un punct sau ii pot scapa anumite postari..
Vechi 20.09.2011, 21:08:34
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ca sa te lamuresc, lucrurile functioneaza cam asa: adminul nu are timp sa citeasca toate postarile de pe forum, utilizatorii raporteaza ceea ce li se pare nepotrivit cu profilul forumului si adminul decide daca are loc sau nu o incalcare a regulilor de bun simt, daca da, se procedeaza in prealabil si in functie de caz la avertismente, daca sunt ignorate se ajunge la banare.

Nimeni nu-l poate obliga sa baneze pe cineva fara sa merite lucrul asta dar mai poate trece cu vederea pana la un punct sau ii pot scapa anumite postari..
Am inteles, multumesc AlinB. Dar, apropo, cine scria cu degetul pe nisip ...? Iertare.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Vechi 20.09.2011, 21:09:29
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana76 Vezi mesajul
Am intrat doar sa multumesc celor care mi-au scris, celor care m-au apreciat si pe care i-am apreciat. Nu voi incalca insa decizia admin de a ma exclude de pe spatiul sau virtual chiar daca nu cred ca i-am incalcat vreo regula.
Numai bine tuturor!

Adriana draga, suflet nelinistit si zbuciumat si cautator - Hristos sa fie cu tine pe drumul intrebarilor tale de la Ierusalimul mintii catre Emaus-ul inimii si nu uita ca nu cunoasterea teoretica cu lux de detalii limpezeste taina, ci TAINA limpezeste cunoasterea.

Hristos si Maica Domnului si toti sfintii cu tine!
Vechi 20.09.2011, 22:29:54
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Am inteles, multumesc AlinB. Dar, apropo, cine scria cu degetul pe nisip ...? Iertare.
Mai usor cu imaginatia salbatica, nimeni aici nu omoram oamenii cu pietre, dar daca nu e loc de dialog civilizat sau cineva vorbeste doar ca sa se auda pe sine chiar nu cred ca trebuie sa suportam toata cazurile care in mod evident nu-si vor gasi aici vindecarea..
Vechi 20.09.2011, 23:37:01
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Adriana, iti doresc succes in tot ceea ce ti-ai propus, ai ganduri frumoase, chiar daca unele-s utopice (ma refer la sacerdotiul femeilor in BO :P Topic-ul acesta facea rating prea mare , datorita istetimii tale, care intretineai discutiile. Ii spuneam domnului Man Teo ca forumul este ca un front care te caleste si chiar daca-l parasesti , nu e o infrangere, caci exista infrangeri care nu coboara, ci inalta. Domnul sa fie cu tine!
Vechi 20.09.2011, 23:44:27
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
Am intrat doar sa multumesc celor care mi-au scris, celor care m-au apreciat si pe care i-am apreciat. Nu voi incalca insa decizia admin de a ma exclude de pe spatiul sau virtual chiar daca nu cred ca i-am incalcat vreo regula.
Numai bine tuturor!
Draga mea, Domnul sa fie cu tine mereu! Doamne ajuta!
Vechi 20.09.2011, 23:50:43
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Adriana, iti doresc succes in tot ceea ce ti-ai propus, ai ganduri frumoase, chiar daca unele-s utopice (ma refer la sacerdotiul femeilor in BO :P Topic-ul acesta facea rating prea mare , datorita istetimii tale, care intretineai discutiile. Ii spuneam domnului Man Teo ca forumul este ca un front care te caleste si chiar daca-l parasesti , nu e o infrangere, caci exista infrangeri care nu coboara, ci inalta. Domnul sa fie cu tine!
Poate ca pe moment unele afirmatii ale tale m-au deranjat, in special cea referitoare la Sfintii Parinti, probabil au venit pe fondul polemicilor, insa am toata admiratia pentru abnegatia ta pentru studiul biblic , pentru intoarcerea pe toate fetele a fiecarui cuvant si puneri in context. Numai bine!

Last edited by ioanna; 20.09.2011 at 23:59:01.
Vechi 21.09.2011, 09:27:38
Savonarola Savonarola is offline
Banned

Data înregistrării: 12.08.2011
Locație: Bizanțul de dupa Bizanț
Implicit

Citat:
Numai bine tuturor!
Într-adevăr este vorba doar despre ce crezi tu. Totuși în Biserica Ortodoxă este vorba despre ceea ce crede Biserica. Eu cred că excluderea ta de pe forum, deși nu e definitivă, de vreme ce ai reușit să îți mai faci un cont valid, este o măsură foarte bună din mai multe motive. Eu personal, deși te apreciez în anumite privințe, cred că ești vrednică nu doar de excluderea de pe un forum ortodox, ci că ești vrednică de excomunicare din Sfânta Biserică Ortodoxă. Deși și eu am atitudini critice la adresa Ortodoxiei și a BOR, și mai sunt și alții cu atitudini critice, chiar îndreptățite, nu am mai văzut până acum nici un ortodox care să fie atât de total împotriva Ortodoxiei, să vadă numai negru, numai greșeli, numai lucruri negative și care să nu vadă aspectele pozitive ale Bisericii lui Hristos. Asta ca să nu mai pun la socoteală că nu cunoști Ortodoxia, că nu faci eforturi minime de ascultare și de învățare, în schimb faci ascultare la orice vine de la protestanți, papistași și ecumeniști și orice este anti-ortodox. În astfel de condiții nu cred că poți fi în comuniune cu Sfânta Biserică. Atâtea idei greșite referitoare la așa zisa preoție sacramentală a femeilor (asta în condițiile în care tu însăți nu crezi în preoția sacramentală), la Sfânta Euharistie, și altele, fără ca să faci nici măcar un efort pentru a asculta doctrina de credință a Bisericii Ortodoxe și a face ascultare de ea. Ba mai mult, chiar tu ai mărturisit că te "împărtășești" frecvent ba la catolici, ba la anglicani, ba mergi la baptiști, la penticostali și la alte secte; cine te crezi tu și de unde ai această părere că în Biserica Ortodoxă tu îți faci de cap și numai de capul tău? Cine te crezi, copilă? Ai cumva impresia că aici fiecare își face de capul lui că așa crede el că e bine? Te înșeli și te înșeli amarnic!!
Vechi 21.09.2011, 15:49:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Savonarola Vezi mesajul
Eu personal, deși te apreciez în anumite privințe, cred că ești vrednică nu doar de excluderea de pe un forum ortodox, ci că ești vrednică de excomunicare din Sfânta Biserică Ortodoxă.
Te-a pacalit si pe tine?
N-are nici o treaba cu ortodoxia desi asa s-a trecut la profil, de acolo s-a exclus singura de multa vreme cand a ales sa-si searveasca mai bine siesi si idolului personal caruia ii spune Dumnezeu decat adevaratului Dumnezeu.
Vechi 24.09.2011, 16:08:43
Adriana76 Adriana76 is offline
Banned

Data înregistrării: 20.09.2011
Locație: Imparatia Domnului
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Stiti ce a facut un sfant cand oamenii nu il mai ascultau? A vorbit broastelor si pestilor dintr-un lac si aceia l-au ascultat. Deci speranta nu moare niciodata :)
Doar o mica precizare: este vorba de Sf. Anton de Padova. Pestii si broastele lacului s-au adunat sa-l asculte pe sfant atunci cand oamenii i-au intors spatele.
Numai bine tuturor!

Last edited by Adriana76; 24.09.2011 at 16:12:25.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38