![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nimeni nu-l poate obliga sa baneze pe cineva fara sa merite lucrul asta dar mai poate trece cu vederea pana la un punct sau ii pot scapa anumite postari.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adriana draga, suflet nelinistit si zbuciumat si cautator - Hristos sa fie cu tine pe drumul intrebarilor tale de la Ierusalimul mintii catre Emaus-ul inimii si nu uita ca nu cunoasterea teoretica cu lux de detalii limpezeste taina, ci TAINA limpezeste cunoasterea. Hristos si Maica Domnului si toti sfintii cu tine! |
|
|||
|
|||
![]()
Mai usor cu imaginatia salbatica, nimeni aici nu omoram oamenii cu pietre, dar daca nu e loc de dialog civilizat sau cineva vorbeste doar ca sa se auda pe sine chiar nu cred ca trebuie sa suportam toata cazurile care in mod evident nu-si vor gasi aici vindecarea..
|
|
||||
|
||||
![]()
Adriana, iti doresc succes in tot ceea ce ti-ai propus, ai ganduri frumoase, chiar daca unele-s utopice (ma refer la sacerdotiul femeilor in BO :P Topic-ul acesta facea rating prea mare , datorita istetimii tale, care intretineai discutiile. Ii spuneam domnului Man Teo ca forumul este ca un front care te caleste si chiar daca-l parasesti , nu e o infrangere, caci exista infrangeri care nu coboara, ci inalta. Domnul sa fie cu tine!
|
|
||||
|
||||
![]()
Draga mea, Domnul sa fie cu tine mereu! Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 20.09.2011 at 23:59:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Într-adevăr este vorba doar despre ce crezi tu. Totuși în Biserica Ortodoxă este vorba despre ceea ce crede Biserica. Eu cred că excluderea ta de pe forum, deși nu e definitivă, de vreme ce ai reușit să îți mai faci un cont valid, este o măsură foarte bună din mai multe motive. Eu personal, deși te apreciez în anumite privințe, cred că ești vrednică nu doar de excluderea de pe un forum ortodox, ci că ești vrednică de excomunicare din Sfânta Biserică Ortodoxă. Deși și eu am atitudini critice la adresa Ortodoxiei și a BOR, și mai sunt și alții cu atitudini critice, chiar îndreptățite, nu am mai văzut până acum nici un ortodox care să fie atât de total împotriva Ortodoxiei, să vadă numai negru, numai greșeli, numai lucruri negative și care să nu vadă aspectele pozitive ale Bisericii lui Hristos. Asta ca să nu mai pun la socoteală că nu cunoști Ortodoxia, că nu faci eforturi minime de ascultare și de învățare, în schimb faci ascultare la orice vine de la protestanți, papistași și ecumeniști și orice este anti-ortodox. În astfel de condiții nu cred că poți fi în comuniune cu Sfânta Biserică. Atâtea idei greșite referitoare la așa zisa preoție sacramentală a femeilor (asta în condițiile în care tu însăți nu crezi în preoția sacramentală), la Sfânta Euharistie, și altele, fără ca să faci nici măcar un efort pentru a asculta doctrina de credință a Bisericii Ortodoxe și a face ascultare de ea. Ba mai mult, chiar tu ai mărturisit că te "împărtășești" frecvent ba la catolici, ba la anglicani, ba mergi la baptiști, la penticostali și la alte secte; cine te crezi tu și de unde ai această părere că în Biserica Ortodoxă tu îți faci de cap și numai de capul tău? Cine te crezi, copilă? Ai cumva impresia că aici fiecare își face de capul lui că așa crede el că e bine? Te înșeli și te înșeli amarnic!!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-are nici o treaba cu ortodoxia desi asa s-a trecut la profil, de acolo s-a exclus singura de multa vreme cand a ales sa-si searveasca mai bine siesi si idolului personal caruia ii spune Dumnezeu decat adevaratului Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai bine tuturor! Last edited by Adriana76; 24.09.2011 at 16:12:25. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|