![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by catalin2; 22.09.2011 at 16:23:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Iti rezum eu pe scurt ca sa nu stai sa cauti. Pr. Gheorghe s-a declarat nemultumit de administrarea forumului, in urma raspunsului primit a cerut sa i se retraga contul. Mai multi useri dorit revenirea parintelui, acesta a luat un nick PrGheorghe si a raspuns. Adminul a aratat ca parintele mai luase un nick. In acest moment a aparut o confuzie, s-a inteles ca e o alta persoana, care era putin mai agresiva si sustinea geocentrismul. De fapt parintele scrisese cu acel nick doar 4 mesaje pana a fost banat si era un nick asemanator, "neica-nimeni", de aceea a fost confuzia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar daca ti-ai schimbat opiniile e foarte bine, totusi e foarte deranjant ca in mesajele tale scrii aproape tot timpul impotriva celor care nu au idei ecumeniste si practic ii jignesti (facandu-i lipsiti de dragoste, farisei, ca ii intereseaza doar dogmele dar nu au dragoste). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am vrut sa zic ca in zilele mai de pe urma bisericile vor fi aurite si marete, dar crestinii adevarti vor lipsi din ele.Aceasta nu inseamna ca Biserica, in sensul de institutie divino-umana, ii va alunga ci comunitatea care va ramane in ea si care numai ortodoxa nu va fi(la acestia ma refeream cand spuneam caldicei).Si spuneam ca acestia, caldiceii, vor ramane in Biserica(din ziduri) in timp ce ceilalti(adevarata Biserica a lui Hristos) vor fi nevoiti sa mearga zeci de km se se poata bucura de o slujba adevarata.is despre acestia, caldicei, spune Domnul"Ii voi scuipa din gura Mea!" iertare daca nu m-am exprimat corect. Eu asa am inteles cele citite pana acum. Dar indemnul tau e bun si ma voi stradui, cat pot, sa il pun in practica.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
sunt impotriva ideii de a avea mai multe conturi pe un forum (clone)
dar nu inteleg cum administratorul baneaza userii pe motiv ca sunt clone ... daca existenta clonelor este permisa chiar de regulamentul forumului probabil sunt mult mai multe clone ... si ele exista de mult ... cum de tocmai acum a inceput banarea si asa tintit? singura explicatie plauzibila este ca userul respectiv deranjeaza prin opiniile lui si s-a cautat o motivatie pentru a il indeparta de pe forum |
|
|||
|
|||
![]()
forumul este o arena a dezbaterilor.nu se discuta persoana ci idea.
|
|
|||
|
|||
![]()
...sau asa ar trebui, asta e cazul ideal, dezirabil.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nelamuriri din citate - "nu esti de-al Nostru" | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 61 | 15.12.2012 20:09:01 |
Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! | cristiboss56 | Generalitati | 502 | 17.08.2011 15:07:01 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Cine suntem? Ne ducem in lume si cautam tot "al nostru si ai nostri"? | sophia | Generalitati | 40 | 03.05.2010 22:06:45 |
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 05:51:36 |
|