Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.09.2011, 18:38:56
N.Priceputu
Guest

Implicit

Personal nu dintr-un sentiment de revoltă m-am alăturat părintelui, ci din ascultarea față de un preot care mi-a câștigat respectul prin ce a postat.

Acum, însă, aștept să se facă lumină, pentru că nici pe Adrian nu-l bănuiesc de necinste când dă de înțeles că neica_nimeni ar avea același IP cu PrGheorghe.
Vechi 21.09.2011, 18:49:05
fadmin's Avatar
fadmin fadmin is offline
Administrator

Data înregistrării: 11.07.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Personal nu dintr-un sentiment de revoltă m-am alăturat părintelui, ci din ascultarea față de un preot care mi-a câștigat respectul prin ce a postat.

Acum, însă, aștept să se facă lumină, pentru că nici pe Adrian nu-l bănuiesc de necinste când dă de înțeles că neica_nimeni ar avea același IP cu PrGheorghe.
Faptul ca am acelasi IP si pentru user-ul "neica-nimeni" si pentru "PrGheorghe" denota ca este una si aceeasi persoana.
Vechi 21.09.2011, 19:00:47
N.Priceputu
Guest

Implicit

Încet, încet, parcă încep să înțeleg câte ceva, și anume: neica_nimeni care a apărut astăzi nu e același cu neica_nimeni_altul, care a activat cu mai multe zile în urmă. Probabil de aici confuzia.

Nu știu dacă mai poți compara IP-urile astea două.
Vechi 21.09.2011, 19:13:36
fadmin's Avatar
fadmin fadmin is offline
Administrator

Implicit

Problema nu e daca neica-nimeni este sau nu neica-nimeni-altul, ci ca "neica-nimeni" are acelasi IP cu al user-ului "PrGheorghe". Iar neica-nimeni imi scrie: "Sa inteleg ca deoarece m-am aratat impotriva intoarcerii parintelui Gheorghe pe forum am fost banat? Oare are fratele Adrian atata dragoste de cuvintele parintelui incat chiar doreste ca sfintia sa (popa Gheorghe, cum il alint eu cu drag) sa mai zaboveasca pe aici? ..."

Deci, nu numai ca are un alt cont, dar posteaza si impotriva sa. Asta da dovada de duhovnicie.
Vechi 21.09.2011, 19:28:53
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de admin Vezi mesajul
Problema nu e daca neica-nimeni este sau nu neica-nimeni-altul, ci ca "neica-nimeni" are acelasi IP cu al user-ului "PrGheorghe". Iar neica-nimeni imi scrie: "Sa inteleg ca deoarece m-am aratat impotriva intoarcerii parintelui Gheorghe pe forum am fost banat? Oare are fratele Adrian atata dragoste de cuvintele parintelui incat chiar doreste ca sfintia sa (popa Gheorghe, cum il alint eu cu drag) sa mai zaboveasca pe aici? ..."

Deci, nu numai ca are un alt cont, dar posteaza si impotriva sa. Asta da dovada de duhovnicie.
Asta am inteles ca neica-nimeni, acesta ultimul si PrGheorghe, tot ultimul, adica cel de dupa ce s-a sters vechiul cont, sunt unul si acelasi. Asta e clar, IP-urile coincid. Ce nu mi-e clar e daca IP-ul vechi al parintelui, cel de dinainte de a i se fi sters contul, coincide cu IP-ul noului cont al PrGheorghe, cel cu ultimele mesaje, cele de azi? Ca daca astea doua nu coincid atunci altcineva i-a deschis cont parintelui si acela e neica-nimeni.
Cu stima, MariS
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Vechi 21.09.2011, 20:31:03
fadmin's Avatar
fadmin fadmin is offline
Administrator

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Ce nu mi-e clar e daca IP-ul vechi al parintelui, cel de dinainte de a i se fi sters contul, coincide cu IP-ul noului cont al PrGheorghe, cel cu ultimele mesaje, cele de azi?
Ambele conturi au acelasi IP.
Vechi 21.09.2011, 20:47:46
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Ambele conturi au acelasi IP.
Multumesc. Am senzatia ca nu e vorba doar de un user, ci de o "echipa" care "lucreaza" la sabotarea acestui site si s-ar putea ca "echipa" sa vina de pe un site "prieten". D-le admin, mare atentie in continuare.
Cu stima,
MariS
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Vechi 21.09.2011, 19:07:47
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Faptul ca am acelasi IP si pentru user-ul "neica-nimeni" si pentru "PrGheorghe" denota ca este una si aceeasi persoana.
Corect, dar d-le admin e posibil ca IP-ul parintelui de dinainte de a fi sters sa fi fost altul? Adica puteti detecta IP-ul vechiului cont si sa ne spuneti daca e acelasi cu IP-ul noului cont al parintelui? Ca daca e acelasi atunci e clar ca s-a folosit de dubla identitate, dar e posibil sa nu fie acelasi si atunci inseamna ca userul neica-nimeni si-a facut inca un cont pe numele PrGheorghe, dupa ce acesta s-a retras, si acest user, neica-nimeni, e cel cu dubla fata, cu dubla identitate si nu parintele Gheorghe cel adevarat. Puteti sa realizati aceasta? Ar fi bine pentru lamurirea problemei.
Cu consideratie, MariS.
Vechi 22.09.2011, 15:38:23
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Corect, dar d-le admin e posibil ca IP-ul parintelui de dinainte de a fi sters sa fi fost altul? Adica puteti detecta IP-ul vechiului cont si sa ne spuneti daca e acelasi cu IP-ul noului cont al parintelui? Ca daca e acelasi atunci e clar ca s-a folosit de dubla identitate, dar e posibil sa nu fie acelasi si atunci inseamna ca userul neica-nimeni si-a facut inca un cont pe numele PrGheorghe, dupa ce acesta s-a retras, si acest user, neica-nimeni, e cel cu dubla fata, cu dubla identitate si nu parintele Gheorghe cel adevarat. Puteti sa realizati aceasta? Ar fi bine pentru lamurirea problemei.
Cu consideratie, MariS.
Parintele Gheorghe din Techirghiol avea ID-ul "Pr. Gheorghe". Aici vad scris "PrGheorghe". Fara punct si fara pauza. Este o diferenta. Sunt convinsa ca Parintele Gheorghe nu ar fi putut sa isi ia dubla identitate. . Un preot nu ar face asa ceva.

Nu cunosc discutia in intregime, dar deduc niste lucruri care ma intristeaza.

Am citit la o alta tematica despre blocarea ID-urilor LaPetiteMoc, soaree si razadiniran, care ar apartine aceleiasi persoane.
Hai ca nu mai inteleg nimic, ce ar vrea oare aceste persoane, oare, care pozeaza in "diversi", cu opinii contrare, cu interventii belicoase, etc?
Chiar ca-mi vine sa renunt la a mai citi pe forum, in aceasta situatie. Am crezut, naiva cum sunt, in sinceritatea tuturor, chiar daca opiniile sunt contradictorii, sau nu se potrivesc perfect unele cu altele, dar macar sa fie sincere. O lume bolnava?
Vechi 22.09.2011, 15:42:58
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
O lume bolnava?
Nu lumea, o parte a viețuitorilor ei.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nelamuriri din citate - "nu esti de-al Nostru" sophia Despre Biserica Ortodoxa in general 61 15.12.2012 20:09:01
Membrii uitati, membrii disparuti ai forumului nostru! cristiboss56 Generalitati 502 17.08.2011 15:07:01
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42
Cine suntem? Ne ducem in lume si cautam tot "al nostru si ai nostri"? sophia Generalitati 40 03.05.2010 22:06:45
Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii Julius Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 2 09.08.2009 05:51:36