![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Văd că te lamentezi și te consolezi cu niște justificări de copil răzgâiat, de adolescent alintat de poftele gLumii, că zici că am încercat ceva din motive viclene și necurate și oculte... asta pentru că tu nu vrei să pricepi, nu că nu poți. Păi dacă nu ai priceput că nu am căutat decât să-mi exprim bucuria înseamnă că într-adevăr am iubit Adevărul cu prea multă pătimășie încolăcindu-mă ca un șarpe de El... probabil pofta rea mi-a depășit dragostea... era pofta de a avea dreptate absolută... dar ce să mă fac atunci cănd chiar am?.. căci Adevărul chiar vine de sus prin sfinți, și ce te faci dacă îl afli pe El? Interesele mele prozelit pătimașe erau și sunt, sper, doar pentru a-mi exprima bucuria binelui celor ce vor crede... dar dacă dumneata n-ai observat înseamnă că poate tu ai ceva minterese pătimașe și oculte și prozelitiste... nu? Și nu am căutat premii sau aprecieri, cu atât mai mult cu cât nu e creația sau teoria mea ci e vorba de Creația lui Dumnezeu așa cum e ea... dar voi nu credeți, nu vreți să vedeți cu ochii după ce auziți cu urechile ci stați așa zombi, așa cum v-au educat ei, ca niște moroi ce slujesc țânțarilor și căpușelor și puricilor și viespilor și lăcustelor. Deci pentru nimic, pentru aia v-am destăinuit, pentru absolut nimic... iar Dumnezeu ne plătește în dragostea unora față de alții așa că nu voi fi un privilegiat. Și zic ''stop joc!'' tuturor mincinoșilor vicleni și lacomi ai gLumii, ca să nu creadă că ne mai pot păcăli la nesfârșit cu științele lor absurde și urâte la fața lor de om, căci Dumnezeu nu caută la fața omului, și nu că am o putere ca să-i pun sub tirania mea, că n-am nicio putere rea sau vrăjitorească așa cum au ei, ci eu am doar pe Cele Trei Puteri Dumnezeiești, și ele mă îndreptățesc cum că nu v-am păcălit ca să vă iau banii, căci n-am nevoie de banii nimănui, și de premiile nimănui, ci mie mi-s suficiente cununile vieții întru Adevăr. Așa că dragul meu prieten, nu sunt disperat de a demonstra o teorie absurdă ci ei știu că nu mă mai pot înșela... ei dracii și oamenii de știință ai gLumii, entuziaștii lui viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc, știu și vă molipsesc pe voi ca să vă ridicați pentru ei la luptă, la lupta deșartă a mintereselor lor... iar voi vă dați jigniți și loviți, căci vă place și vouă ca să vă luați răsplata împreună cu ei... și ce răsplată se cuvine celor deșerți? Păi vor primi ei slavă omenească de la oameni... și cu ea se vor bălăci până în veac. Hai să-ți mai zic ceva special pentru ei: Unima donima trei surcele, Matematici farmacele, Țur țur papagal, Foaie ''verde'' de ziar... de scandal, firește. Nu cred că pricepi unde ''bat'', da' nu-i bai, nicio pagubă-n ciuperci. Last edited by vsovivi; 20.09.2011 at 16:16:31. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|