20.09.2011, 14:29:36
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de adam000
Ma intreb ce e de preferat: daca ceva (orice, trusa de anaestezie, medicamente, pansamente, perfuzii, etc) NU exista la un moment dat in spital (proasta dotare, lipsa de fonduri, etc), sau poate ca pur si simplu asigurarea NU acopera exact acel tip de trusa de anestezie dar e cea mai buna, daca acele lucruri pe care medicul nu le are la dispozitie in dotare (sa le poata folosi gratis pt pacienti) insa pot ajuta pe omul bolnav sa scape de suferinta, oare ce vi se pare de preferat: sa va spuna doctorul sa vi le cumparati din banii vostrii sau sa nu va spuna nimic (ca sa nu dea motiv de lamemntare nimanui), ci sa foloseasca exact ce dotare are la dispozitie din spital, ce i-a fost data ca dotare de asigurator, indiferent cat sufera pacientul?
Eu unul as prefera sa-mi spuna ce pot sa imi cumpar eu, daca nu au in spital insa m-ar putea ajuta. Si banuiesc ca din propria lor constiinta majoritatea medicilor, cand stiu ca exista ceva care i-ar putea ajuta pe cei bolnavi, chiar le spun: uite, "asta cumpara-ti tu ca te poate ajuta, costa atat, noi nu avem in spital". Cum ati prefera sa se poarte cu voi?
|
exact asa gandesc si eu.Prefer sa imi cumpar eu produse bune, chiar daca ma costa, decat sa primesc niste produse ieftine si proaste, care implicit ma vor costa mai mult, datorita urmarilor nefaste asupra organismului.