![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Scuza-ma dar asta la ce formatii ai vazut?Vezi ca incurci oalele aiurea,in death,black metal da se indeamna la asta,voua va este teama de orice,unde se aude acorduri de chitara si cu un nume mai putin colocvial gaa repede satanism! desi sunt crestin eu sunt si realist si asta trebuie sa o aveti fiecare dintre voi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci, faptul ca se indeamna acest lucru (idolatrizarea diavolului) nu inseamna nimic pentru tine. Nu am spus nimic de sunet sau de numele trupei, ci de mesajul transmis de catre anumiti "artisti" (Marlyn Manson, Lady Gaga si multi altii), un mesaj cat se poate de clar si pe intelesul tuturor. Si nu, nu sunt indoctrinat sau cum spui tu, "inchis la minte". Dimpotriva, am o mentalitate deschisa, rar intalnita la crestini.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
P.S Lady Gaga nu intra in aria genului rock,mai degraba genul pop ieftin :D
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai dreptate, n-am spus ca toti rockerii sunt satanisti, dar ce poti spune despre cei care recunosc si se mandresc cu acest lucru ?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Exact la acest punct am vrut sa ajung,ca nu toata lumea rock este satanista,dar aceia care recunosc si pot sa dau nume:dimuu borgir,cradle of filth,slipknot si alte formatii de acest gen,da sunt satanisti si trebuiesc evitati pentru ca muzica lor este foarte apreciata de atei si rebeliunea tanara
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni care au miscat sufletul nostru | claudiu-marius | Rugaciuni | 208 | 18.02.2019 20:00:38 |
Daca dati de lucruri urate care va macina sufletul, ce faceti? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 22 | 12.01.2013 22:54:56 |
melodii care inalta sufletul la Cer! | GheronIosifIsihastul | Generalitati | 31 | 20.11.2010 21:26:27 |
Va rog din tot sufletul... | quasar | Generalitati | 4 | 04.10.2007 19:20:28 |
|