![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu la ce te referi cand vorbesti de evolutionism, de aia te-am intrebat cu o pagina-doua in urma la ce te referi. Si de fapt ai mentionat si cuvantul sorginte. Sorginte poate insemna si "sursa de informatii" . Astfel se poate interpreta ca Teoria Evolutiei nu-si are sursa de informatii in stiinta, ceea ce e o idee paralela cu realitatea.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
insa, asa cum am mai spus, mi-as dori sa existe. dar nu imi fac iluzii... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumitru 73,
Multumesc pentru raspuns la intrebarea despre existenta lui Dumnezeu. Din punctul meu de vedere, faptul ca va doriti ca El sa existe e deja un act de credinta. Intr-un fel, sunteti, poate fara sa o stiti, un om credincios. |
|
||||
|
||||
![]()
daca cineva isi doreste sa castige un premiu, dar nu reuseste niciodata, inseamna ca e norocos?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt multi oameni a caror ratiune se indoieste de existenta Lui Dumnezeu, dar a caror inima isi doreste ca El sa existe. Si asa cum spunea Pascal, inima omului are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar aceasta imagine nu se sterge usor. |
|
|||
|
|||
![]()
Oricine cauta cu sinceritate il va gasi pe Dumnezeu.
Eu cred in asta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
de cele mai multe ori ti se spune ca nu Il cauti sincer, cand incepi sa cercetezi. |
![]() |
Tags |
creatie, creationism, darwin, evolutie, evolutionism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cum sa spun ? | odi_groza | Pocainta | 22 | 11.09.2010 15:04:18 |
Teoria Evolutiei | Evreulcelales | Generalitati | 96 | 25.09.2009 08:37:52 |
Oamenii de stiinta vorbesc despre Dumnezeu... | amatyyy | Generalitati | 0 | 10.05.2009 13:51:19 |
Teoria evolutiei vs Dumnezeu | seby_din_brasov | Generalitati | 2 | 19.02.2009 20:42:45 |
|