![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Domnule Dragos, nu e suficient sa scrie: „vreau ca userul X sa plece de pe forum!”. Trebuie sa si selecteze o postare de-a mea in care am incalcat regulamentul. Daca va face sesizarea, adminul va citi si postarile mele dar si ale dumnealui. Si ale lui Savonarola. Ale celorlalti...
Eu deocamdata evit sa trimit un PM domnului admin pentru ca nu-mi doresc banarea niciunuia dintre noi. Prefer sa scriu eu mai moderat si sa fac un apel la calm. Last edited by penticostalul; 17.09.2011 at 10:16:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Mai mult, in mesajele precedente dadeai lectii cum sa ne comortam pe forum, ce este un forum si in alt mesaj ii atrageai atentia lui Savonarola ca a avut si alte nick-uri, de aceea imi dau seama ca tu de fapt nici nu stii ce faci si daca ce faci e cumva gresit, consideri ca tot ce faci e corect. Ce folos daca te baneaza iar, o sa revii ca in alte dati cu un alt nick, cel mai bine e sa pleci singur. |
|
|
|||
|
|||
|
Catalin, cel mai important este ca tu te simti ranit.
In astfel de situatii nu mai conteaza faptul ca eu am dreptul sa dau report cuiva sau de partea cui e dreptatea. Ai inceput sa acuzi userii si chiar si administratia, sa faci afirmatii ca esti pe cel mai rau forum. Esti in pericol sa fii banat. Pentru tine asta ar fi chiar dureros. Eu nu mi-o doresc, stiu ca ai ajuns aici si din cauza mea si-mi pare rau. Eu nu voi pleca de pe forum decat atunci cand voi considera de cuviinta. Dar nu voi mai comenta postarile tale. Cel putin un timp. Multa pace... |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Daca nu stii pana acum de multe ori am luat atitudine si am spus admin-ului ce era de spus, nu m-am ascuns, nu ma ascund sa spun adevarul doar de teama de a fi banat. Oricum nu voi mai ramane pe forum daca nu se schimba ceva, e un forum destul de agresiv, care nu are prea mare legatura cu ortodoxia, cel putin in momentul e fata, e ca un forum public, gen softpedia sau roportal. Asadar cum nu poti si nu vrei sa te schimbi si asta ai aratat-o de nmulte ori cu vechiul nick si cu actualul, eu cred ca cel mai bine e sa pleci de pe forum, as vrea sa scriu si eu ceva fara sa ma ataci tu, inclusiv despre cultul penticostal. Daca vrei poti face aceste comentarii cu penticostalii tai, nu te opreste nimeni. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 14:58:23 |
| Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 20:40:13 |
|
|