![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Minastirea a editat o serie de 12 CD-uri (nu sunt sigur dar asa cred) dar eu am doar 4-5. Oricum este suficient pt. a ne folosi de cel ce a fost parintele Nichita . Transmiterea lor insa este supusa unor rigori .
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar comparatiile in cauza cred ca nu sunt tocmai inspirate. Urmareste-i cum sa nu ..e ca la fotbal, fiecare urmareste echipa favorita, mai facem si putina galerie.. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa e..la fotbal nu e sufletul nostru in joc...aici, insa, din pacate, este...cand ai intors spatele Bisericii, i-ai intors spatele Harului. Asa e la noi, la voi, fratii ortodocsi, la nestorieni, la miafiziti... la toti care luam notiunea de Biserica Apostolica si Sfanta Traditie in serios...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragi colegi, recititi va rog din cand in cand prima postare a topicului, ca sa avem in fata ochior despre ce se discuta aici.
Se cere un site. Il aveti? Postati-l. Nu il aveti, nu postati off-topic, ca sa nu ajungem sa vorbim despre fotbal si monofiziti, acolo unde se cere un simplu site; ADICA UN LINK. Ma iertati, dar trebuie sa ne mai disciplinam putin din acest punct de vedere. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne-ajuta. |
|
||||
|
||||
![]()
pr Nichita Pascan - Invierea ficei lui Iair 2003 - despre moarte
pr Nichita Pascan - Vamesul si fariseul despre mandrie si smerenie 2003 pr Nichita Pascan - Cina Imparatului Despre Sfanta Impartasanie pr Nichita Pascan - Duminica parintilor de la Sinodul I etc... etc... pe acelasi site gasesti mai multe |
|
|||
|
|||
![]()
Va rog daca se poate as dori predicile Pr Nichita Pascan. Am incercat linkurile de mai jos insa nu mai sunt actuale. Daca le are cineva sa le posteze aici sau sa imi trimite-ti pe email la adresa ortodoxplus@yahoo.com. Chiar daca Pr Nichita nu mai este in tara totusi ele au fost la vremea aceea foarte puternice ca impact in randul credinciosilor. Multumesc. Doamne ajuta.
|
|
|||
|
|||
![]()
unde pot gasi pe parintele nichita pacan?
|
|
||||
|
||||
![]()
Desi inca multi il mai vad si in ziua de astazi sunt deosebit de putini cei care stiu unde sa il caute.
Dar daca tot este un super, extra, mega,high... schismatic, ce treaba sa mai aiba un ortodox cu el? Nu-l mai cautati, este un proscris,un fugar, un dezertor, un tradator ! Degeaba ajunsesera ce ajunsese, ca a sfirsit in mocirla ! Nu? si fariseul, ca si noi, multumea la altar Domnului ca nu este ticalos si pacatos ca vamesul acela ...! Multumim si noi, astia bunii, valorosii, ca nu suntem atit de tradatori ca el...si raminem cu gura cracanata la citiva, 2-3 apucati, gata-gata sa cada si ei, doamne fereste, care cica urasc doar pacatul aproapelui, nu si pe el insusi si inca il mai privesc cu dragoste pe acest monah. Ce oameni ?! Ei, sa ii lasam incolo ca astia nu au inteles nimic din ortodoxie iar noi sa ne pastram puritanismul !
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfantul Nichita Marturisitorul | sorinzaj | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2012 08:04:46 |
Parintele Parintele Iustin Parvu | ClauCioc1969 | Intrebari utilizatori | 2 | 10.02.2010 14:10:10 |
Atelier Iconografic "Sf. Nichita" | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 12.11.2009 20:28:43 |
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!” | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 20.01.2009 04:57:26 |
Parintele Ilie Cleopa catre Parintele Arsenie Boca | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 0 | 04.02.2007 15:57:47 |
|