![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa binecuvanteze America...ce gluma buna! |
|
|||
|
|||
![]()
In State au căzut președinți pentru chestii mult mai "pașnice" - vezi Watergate - sau puteau sa cada - vezi Lewinski -. Tot presa a "ciripit" și justiția și-a făcut treaba. Americanii au libertatea "în sânge" si nu prea accepta mizerii asa acum suntem noi romanii constrânși sa la acceptam. Noi avem senzația ca America e Hollywood, MTV si Coca Cola si ca toti americanii "e prosti". Desigur nimeni nu e perfect, or fi si mulți prosti, dar societatea in general e bine așezata, puterea este polarizata in centrii diferiți. E imposibil in America sa deții puterea absoluta si sa faci ce-ti trece prin cap asa cum face Putin în Rusia sau Kim Jong-il in Coreea de Nord.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai uitat să pomenești de tărișoara noastră...
|
||||
|
||||
![]()
da, si toata acestea pentru ca Sua, e cavalerul alb, care joaca dupa regulile drepturilor omului si nu dupa etica nazisto-bolsevica diabolica !!!
vad ca va plac bolsevicii de numa numa, darmatorilor de biserici si urinatorilor pe altare, celor care au facut din biserici grajduri de vaci...le inchinati osanale,iar unui stat ca SUA, care e un stat crestin (majoritar neo-protestant,dar totusi crestin) catre el dati cu pietre ! ce crestini autentici !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Daca statul american e crestin , trebuie sa-i aplaud gravele erori de politica externa ? (ca alea interne nu ma intereseaza) Termina cu prostiile.
Last edited by ioanna; 14.09.2011 at 18:21:31. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Am sa cer Administratorului sa inchida acest thread,si nu aveti decat sa va scrieti prostiile in alta parte!
Ca in mai toate threadurile,se vb de totul altceva decat subiectul respectiv;am spus de la inceput ca topicul este creat pt sarmanele victime,eroii evenimentului precum si pt familiile acestora! Incercati sa scrieti la subiect!!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Nu cred ca e inteleapta si crestineasca atitudinea unora de a da cu pietre in SUA, singura putere mondiala, care se straduieste (cu erorile omenesti de rigoare si inevitabile ) sa tina in frau o lume agitata !
Io nu v-as dori sa apucati vremea cand sua nu o sa mai poata tine in frau Lumea,pentru ca asta va insemna razboi mondial,iarasi ! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Corneliu Zelea Codreanu 13 septembrie 111 ani de la naștere | colaps | Generalitati | 61 | 17.10.2017 16:00:44 |
Concertul Marduk de pe 5 Septembrie | SyntheticBlack | Generalitati | 48 | 28.08.2012 13:10:51 |
Actul pacatos al lui Adam si Eva | zzzzzz | Generalitati | 34 | 04.09.2011 19:11:04 |
2 septembrie- Ziua trecerii la cele vesnice a parintelui Serafim Rose | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 32 | 06.09.2010 16:36:18 |
Muntele Athos 18 septembrie microbuz 0745395777 | vivaturism | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 18.08.2008 09:58:41 |
|