![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu prea au efect aceste petitii in privinta stoparii acestor acte,insa macar au ca rezultat instiintarea a cat mai multor persoane in privinta a ceea ce se petrece,trecerea lor intr-o evidenta,dupa care vor fi mult mai usor de mobilizat in privinta unui miting.
|
|||
|
|||
![]()
... Doar "trecerea lor intr-o evidenta".
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine zis. Exact asta e. Oameni buni, petitiile contribuie la indosariere, chiar e asa de greu sa intelegeti cum opereaza astia?!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ne putem informa si fara semnatura de luare la cunostinta. La fel mi se par si mesajele care se dau "mai departe" tuturor cunoscutilor, cu promisiunea ca nu stiu ce mare fericire ma va lovi in cateva zile, sau in caz de refuz, o mare nenorocire ne va lovi neintarziat. Nu numai ca nu mai dau curs acestor mailuri, cum nu mai am de gand sa imi pun semnatura, nici macar cea electronica, pe aceste petitii care au un cu totul alt scop decat cel mentiont... dupa parerea mea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 14.09.2011 at 22:23:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Va multumescc! Odata trebuia sa fie prima oara...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
S-au mai strans semnaturi la inititiva parintelui Justin Parvu impotriva actelor biometrice. Cine nu a avut curaj nu a semnat. A venit vremea marturisirii. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai frate Vlad nu e niciun canadian,e doar un roman inselat de duhuri rele anume dl Frank Timis.
(de fapt numele sau e Vasile Timis). Este nascut la Borsa,in Maramures. Iata aci un alt punct de vedere: http://www.academiacatavencu.info/an...is-100361.html
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A doua Rosia Montana: Gazul de sist, este dat lui Rockefeller | Laura19 | Generalitati | 32 | 03.01.2014 23:58:46 |
Valoarea celorlalte metale rare de la Rosia Montana | Laura19 | Generalitati | 74 | 24.10.2013 01:16:36 |
proiectul Rosia Montana,ne intoarcem iar la daramarea si stramutarea de Biserici? | mihailt | Generalitati | 4 | 15.01.2011 13:41:10 |
despre cimitire | iulian_vlc | Generalitati | 4 | 15.03.2009 20:17:51 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|