![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Nu mai am lacrimi, nu mai am vlaga de atata durere. Cel mai mult ma chinuie neputinta de a ajunge la capataiul ei. Ne-am luat ramas bun nu de mult, imbratisandu-ne, amandoua gandind ca e ultima imbratisare. Ingerasul meu drag, trimis in calea mea de Domnul sa-mi mangaie vremurile grele. Dumnezeu sa o ierte si sa-i faca loc intre dreptii Lui dragi! |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dumnezeu sa o ierte, iar pe tine sa te intareasca, sa treci peste durere si sa-i faci toate slujbele cele de trebuinta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Multumesc, Mirela! Trebuie sa subliniez ca nu este vorba de mama mea naturala, ci de "maicuta mea de suflet". Draga de ea !!!! Suflet ales cu daruri scumpe! Ei ii datorez ca am o meserie, si nu o ocupatie, ei ii datorez ca pictez icoane, nu doar ca le privesc. M-a invatat cu blandete, dar hotarat, ca in toate trebuie sa invat sa fac totul bine, temeinic si pana la capat! A trimis-o Domnul in calea mea cand eram singura, singura, singura -copil - in lumea larga! Primeste-o, Doamne, in larga Imparatia dreptilor Tai iubiti! AMIN! |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Suflet Románesc-Suflet Crestinesc | C-tin | Generalitati | 27 | 11.10.2017 17:07:48 |
| cei care au trecut la Domnul | gabitzusv | Slujba inmormantarii | 19 | 07.03.2014 20:38:07 |
| Un suflet apropiat s-a mutat la Domnul | Melissa | Umanitare | 23 | 14.06.2011 16:38:14 |
| A mai trecut o zi... | laurschepsis | Generalitati | 8 | 19.09.2009 01:28:33 |
| Parintele Ioan Iovan a trecut la Domnul | mihailt | Biserica Ortodoxa Romana | 1 | 19.05.2008 20:14:19 |
|
|