![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Stii cum e cand vine Domnul si ii spune unuia sa Ii urmeze, iar acela ii zice stai, Doamne, mai intai sa il ingrop pe tata... Din punctul meu de vedere, nu esti pentru pregatita inca nici pentru calugarie, care presupune sa Il iubesti atat de mult pe Dumnezeu incat sa renunti la tot si la toate pentru el si nici pentru casatorie, cand cei doi isi lasa parintii pentru a intemeia o noua familie si pentru a se uni sufleteste si trupeste. Mi se pare ca ambele conditii presupun o jertfa, numai ca la casatorie e o jertfa mai usoara (adica, iti vizitezi rudele, le esti alaturi cum poti, dar tot trec pe plan secund)... Sper sa nu te fi intristat, asa vad eu lucrurile. Cred ca ar trebui sa te rogi sa iti lumineze Dumnezeu mintea si sa te ajute sa intelegi care e voia Lui cu viata ta.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Vad ca exista si un canon legat de indatoririle copiilor fata de parinti, de care nu stiam si pe care l-am gasit aici http://www.crestinortodox.ro/forum/s...987#post397987 in raspunsul dat de Windorin
|
|
|
|||
|
|||
|
Si nu ca ar depinde de mine ceva, ca as putea eu sa intind mana spre mantuire :) Asta face Domnul. Spun doar ca nu as avea liniste daca as pleca. As fi, sa presupunem, in manastire cu gandul in lume...sau in casatorie simtindu-ma oarecum vinovata ca mie bine doar mie...Nu stiu daca gandesc bine, dar cam asta e in capul meu.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Sa-l pomenim in rugaciunile noastre pe Parintele Arsenie Papacioc ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 45 | 18.09.2013 22:08:53 |
| Casele noastre sau Casa lui Dumnezeu ? | Constanta | Intrebari utilizatori | 18 | 02.09.2011 11:33:39 |
| Sa ii pomenim in rugaciunile noastre... | Sandra27 | Umanitare | 5 | 11.02.2011 17:40:38 |
| Rugaciunile impotriva dusmanilor Il supara pe Dumnezeu | costel | Rugaciuni | 39 | 16.10.2009 18:42:13 |
| Incendiul din California; Raspunsul lui Dumnezeu | Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 24 | 09.08.2008 21:36:31 |
|
|