![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
b) daca daca nu crezi ai piredut totul." A.Daca crezi in x si acelasi x nu exista, totusi ramai cu ceva....cu ce? suprapunand un x peste un altul nevazut, ramane tot primul? deci se ramane cu zero, cu acelasi inceput, care e de fapt sfarsit! B. dac nu crezi in x (orice ar fi), nu crezi nici in cele nevazute, ce stau in spatele unui x (+,-) Oare nu pamantul e agatat intre un plus si un minus perfect? Oare nu in oxigen si apa sta viata omului, si omul Il mananca cu tehnologiile Lui, si i-si atrage fortele nebanuite? A. ca sa stergi x=1, trebuie sa il pui alaturi de X=-1 ca sa negi creta de pe tabla, trebuie sa o stergi in mintea ta 9nevazut) si apoi o stergi si practic (cu manuta)! matematic cum ar fi: x=1 cand crezi, x=1 (alt unu si totusi acelasi) si cand nu-l vezi (nu-l crezi)?Adica e totuna... ramane sa crezi doar...in creatie. B.Ca sa stearga existenta Dumnezeului, omul se face ca uita de creatia prin care se arata puterea... adevarata. Nu sunt doua necunoscute din moment ce ajunge ca X sa fie numit, si apoi acelasi x respins. cand absorbi ceva indiferent cu ce simt, acela ramane in tine, vazut sau inconstient... daca nu se da un sens fiecarui lucru ce intra in mintea omului, vazut si nevazut, atunci cum putem gasi adevarul? daca nu intelegem ca nu suntem Dumnezeu pe pamant, atunci cum sa devenim oameni ai Lui. Implinitorii legii Lui, si nu a firii noastre... ca sa cureti ceva, trebuie sa murdaresti altceva, poti sa lasi murdar totul, sau poti sa cureti chiar, dar nimic nu dispare numa asa! Stiu ca am aruncat la gunoi un pahar, dar cred ca nu mai este... Este, nu se poate sa dispara... se poate recicla si da un nou sens paharului existent... dar el paharul aruncat ramane...si nu e locul lui acolo.... Last edited by Man Teo; 08.09.2011 at 14:44:43. Motiv: matematica e precisa, dar nu atinge totul |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
la început s-a ivit cosmologia, cosmologia s-a transformat în geologie geologia s-a transformat în biologie biologia s-a transformat în psihologie psihologia s-a transformat în filosofie filosofia neavând în să se mai transforme și-a pus măreața întrebare: ce Neînceput le-a pus la toate început?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti? | Rodica50 | Generalitati | 49 | 02.08.2013 17:24:38 |
Cam ce parere aveti? | cred_cu_adevarat | Generalitati | 8 | 12.06.2012 03:44:36 |
ce parere aveti | cadrian79 | Preotul | 10 | 04.05.2011 21:36:49 |
Ce parere aveti ? | Darkanian | Generalitati | 7 | 03.02.2010 23:08:26 |
Ce parere aveti? | AlinNNN | Generalitati | 1 | 30.01.2010 19:48:13 |
|