Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.09.2011, 23:46:30
Raluca1905 Raluca1905 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 06.01.2011
Religia: Ortodox
Implicit

am trecut de cateva ori pe langa acea biserica cand am mers in acel oras .... 15-20 metri de ea , dar nu am intrat in ea vreodata , eu am visat-o exact asa cum este in realitate in interior. am stiut sa ajung acolo in realitate pentru ca am recunoscut strada

eu recunosc nu merg tot timpul la slujbe , merg doar cand simt nevoia, o data la ceva timp , poate sa fie o saptamana , o luna, doua luni ... nu mai fusesem cam de 3 saptamani la o biserica si nici nu simteam nevoia (nu aveam in plan sau in gand)
Reply With Quote
Vechi 06.09.2011, 23:50:55
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Raluca, din punctul meu de vedere a fost un vis, ca oricare altul, nu trebuie sa te gandesti la rau, ca nu e cazul. Daca seara, inainte sa adormi doar la asta iti va sta gandul,nu-i exclus sa visezi din nou, pentru ca anumite vise se pot induce. Nu te mai gandi, doar visele de cele mai multe ori n-au nicio semnificatie. Eu rar imi aduc aminte ce visez :)
Reply With Quote
Vechi 07.09.2011, 00:07:49
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Raluca, din punctul meu de vedere a fost un vis, ca oricare altul, nu trebuie sa te gandesti la rau, ca nu e cazul. Daca seara, inainte sa adormi doar la asta iti va sta gandul,nu-i exclus sa visezi din nou, pentru ca anumite vise se pot induce. Nu te mai gandi, doar visele de cele mai multe ori n-au nicio semnificatie. Eu rar imi aduc aminte ce visez :)
Poate ca a fost doar un vis .. si nimic mai mult .....dar daca totusi am gresit cu ceva si trebuie sa indrept , numai asa ma gandesc ....
Reply With Quote
Vechi 06.09.2011, 23:53:57
LaPetiteMoc LaPetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 18.08.2011
Locație: sub cerul lui Dumnezeu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raluca1905 Vezi mesajul
am trecut de cateva ori pe langa acea biserica cand am mers in acel oras .... 15-20 metri de ea , dar nu am intrat in ea vreodata , eu am visat-o exact asa cum este in realitate in interior. am stiut sa ajung acolo in realitate pentru ca am recunoscut strada

eu recunosc nu merg tot timpul la slujbe , merg doar cand simt nevoia, o data la ceva timp , poate sa fie o saptamana , o luna, doua luni ... nu mai fusesem cam de 3 saptamani la o biserica si nici nu simteam nevoia (nu aveam in plan sau in gand)
Raluca, am avut "n" vise de acest gen. Dupa primul m-am dus la parinte sa vorbesc cu el si cand a auzit ca vreau sa discutam despre vise a strigat dupa preoteasa sa-i aduca matura! ("N-avem decat aspirator!" - i-a raspuns ea glumind) Mi-a spus ca mai bine nu dau importanta acestor vise. Pe moment nu am inteles de ce, iar visele de acest gen au continuat sa apara. Unul din ele imi staruie si acum in minte. In momentul in care sufletul meu a acceptat ca duc doar la ratacire, si visele au incetat sa ma mai tulbure. Diavolul are curaj atata vreme cat omul este confuz, ratacit in ganduri. Cand omul e convins si crede cu adevarat ca visele nu sunt bune pentru sufletul lui, diavolul nu mai are nicio putere.
Reply With Quote
Vechi 06.09.2011, 23:58:57
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Raluca, poate ca e timpul sa iti faci un duhovnic, sa mergi sa te spovedesti, sa iti pui in ordine viata...
Vechi 07.09.2011, 00:02:46
Junior Member

Implicit

Parintele de acolo mi-a spus ca daca visul se mai repeta insemana ca a venit de unde trebuie ,este o chemare , un semn de la Dumnezeu , daca este de la diavol nu se va mai repeta ..... si mi-a zis sa mai astept un timp si sa ma rog ca Dumnezeu sa ma lumineze pentru ca si el se va ruga sa-mi dea cel mai bun raspuns ........
Reply With Quote
Vechi 06.09.2011, 23:56:52
bUGGs 000 bUGGs 000 is offline
Banned

Data înregistrării: 06.09.2011
Implicit

Citat:

Cauta si vezi de este cineva de 93 de ani la Biserica aia, sau vreun cuvios/sfant care a murit cu 93 de ani in urma, sau cerceteaza sfintii care au trait 93 de ani.Nu cred ca a fost de la diavol.Diavolul cauta sa te induca in eroare.Daca a fost de la Dumnezeu 93 de ani e un indiciu.
Reply With Quote
Vechi 07.09.2011, 00:06:20
Junior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bUGGs 000 Vezi mesajul
Cauta si vezi de este cineva de 93 de ani la Biserica aia, sau vreun cuvios/sfant care a murit cu 93 de ani in urma, sau cerceteaza sfintii care au trait 93 de ani.Nu cred ca a fost de la diavol.Diavolul cauta sa te induca in eroare.Daca a fost de la Dumnezeu 93 de ani e un indiciu.

exista un preot care a plecat acum 93 de ani de acolo (acum nu mai este printre noi bineinteles) este singura informatie legata de acea biserica pe care eu am putut sa o "potrivesc" cu aceasta cifra ....
cat despre Sfant bunica mea se roaga seara de seara la Sfantul Nicolae pentru mine
Reply With Quote
Vechi 07.09.2011, 00:14:07
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
Tocmai de asta am spus ca poate ai capacitate retrocognitiva, ceea ce e destul de rar intalnit. Cum spuneau si ceilalti, nu trebuie sa lasi gandurile sa te tulbure, caci interpretarile te pot induce in eroare si pot veni in detrimentul tau, mai ales ca simbolurile din vis nu au sensuri fixe pozitive sau negative, deci nu, nu te mai gandi ca e sfant, ca e inger luminos, ca e preot etc. Ai spus ca n-ai mers de mult la biserica. Poate simteai nevoia sa o faci si tocmai de asta, inconstientul tau a ales din multimea de fantezii pe care le produce mintea, un vis cu o biserica, l-a ales pentru rezonanta cu anumite aspecte ale vietii tale. Concluzia? nu cauta sfaturi si spovedanie in inconstient (vis), ci fa-o si la modul constient, cu siguranta te vei simti mai bine.

Last edited by ioanna; 07.09.2011 at 00:24:49.
Reply With Quote
Vechi 07.09.2011, 00:25:09
Nae123
Guest

Implicit

Dacă te tulbură și te neliniștește, nu e de la Dumnezeu. Spune si tu, te-ar lăsa El să te chinui așa, să faci aproape cercetare penală? În nici un caz. Tu ai făcut ce ți-a stat în putință, acum gata, lasă-l să se ducă, draga mea.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Unul dintre parintii copilului nu este crestin ortodox Persoana Botezul 33 01.10.2014 16:58:28
Vise si intamplari "ciudate". Ce reprezinta ? TudorN Morala Crestina 11 28.11.2013 12:47:51
vise ciudate Tia Intamplari adevarate 26 04.09.2012 23:26:00
Unul dintre nasi nu este ortodox! dr.cri Botezul 58 22.05.2012 23:05:29
Anatemizarea ereticilor si schismaticilor, unul dintre cele mai infricosatoare pacate razvan_m Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 10 22.12.2008 23:07:51