Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.09.2011, 15:34:21
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel_7 Vezi mesajul
Ma pregatesc de plecare...nu insa inainte de a imi lua ramas bun.
Am incercat in multe moduri sa creez viata aici,dar am esuat de fiecare data..
Postările tale dragă Daniel sunt lipsite de dragoste. Ți-am citit toate postările indiferent de id-ul pe care l-ai avut.

În altă ordine de idei dacă intri pe forumuri, dacă deschizi discuții, dacă ai avut la un moment dat un blog sau un site înseamnă că ți-a plăcut netul.
Dacă îți vei deschide ochii sufletului vei vedea o mulțime de lucruri minunate chiar și în mediul virtual, și tot atâția creștini frumoșii.
Încă ceva, vei pleca dar vei reveni așa cum ai făcut-o mereu. Acceptă creștinii așa cum sunt și vei fi mult mai fericit. Sfințenia dacă o mertă cineva o va primi când și cum va voi bunul Dumnezeu.
Duhovnicul mi-a spus că poți face misionariat și scriind pe situri, pe bloguri sau discutând pe foruri ortodoxe.
Numai bine îți doresc.
Cu prietenie Dorina.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate dorinastoica14 Despre Biserica Ortodoxa in general 134 26.11.2012 01:34:06
Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii dgs010243 Generalitati 4 21.11.2012 19:35:00
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? iRoDiOn Spiritualitatea ortodoxa 25 10.08.2012 17:35:13
Crestinul si ziua onomastica stela lie Intrebari utilizatori 3 10.01.2011 20:48:11