![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu sunt de parere ca viata duhovniceasca autentica se intemeiaza pe "ochi inchisi", "urechi astupate", pe izolare, la propriu, cat pe privire curata, auz curat etc. Nu sa bata in retragere are nevoie crestinul de astazi, in virtutea unei asa-zise asceze, ci sa fie gata oricand a iesi cu bucurie in intampinarea semenilor sai. (sa fie oricand gata sa-si puna sufletul pentru aproapele sau ca pentru Domnul).
Totodata, cred ca acesta nu trebuie sa uite a multumi necontenit Domnului. Constiinta recunostintei fata de Dumnezeu ia, pentru crestin, chipul rugaciunii neincetate fata de El. |
|
|
|||
|
|||
|
Doar atat spun,izolarea duce la depresie si la alte probleme sufletesti,psihice ca atacul de panica,fobiile(de toate felurile)
Am trait-o pe pielea mea.Bine eu am avut doar despresie si atac de panica. Si va spun ca sunt un baiat credincios. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 02:34:06 |
| Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii | dgs010243 | Generalitati | 4 | 21.11.2012 20:35:00 |
| Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 18:35:13 |
| Crestinul si ziua onomastica | stela lie | Intrebari utilizatori | 3 | 10.01.2011 21:48:11 |
|
|