![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
Adevarul este ca toti am cam devenit foarte sensibili si nu mai suportam, vezi Doamne, nici un strop de durere.
Nu vreau sa se creada ca judec pe nimeni,dar, sincera sa fiu nici eu nu sunt de acord cu nasterea prin cezariana doar pentru a nu mai simti durerea unei nasteri. Au nascut pe cale naturala atatea miliarde de femei si n-au murit. Ba inca putem spune ca in conditii insalubre...unele pe camp, altele in lagare sau mai stiu eu pe unde si n-au patit nimic....au scrasnit din dinti de durere dar au nascut pe cale naturala. Cine nu a nascut pe cale naturala nu stie ca dupa nastere nu mai ai absolut nici o durere in schimb la cezariana durerile apar dupa si dureaza mai multe zile. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
de trei ori am nascut natura fara anestezie dar nu as fi in stare sa imi scot o masea fara anestezie...:)
|
||||
|
||||
|
Eu de exemplu nu am nascut natural, dar imi e frica de durere pur si simplu...ba chiar e de prisos sa mai adaug faptul ca sunt terifiata de ideea de nastere naturala.
|
||||
|
||||
|
Exista o crestere fireasca in creatie. Atunci cand omul intervine sa modifice cresterea, nu mai avem parte de ceva sanatos. Asa se intampla si cu acesti copii - cresc intr-un mod nesanatos din toate punctele de vedere.
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sunt destule mame care urla la televizor ca doctorul obstetrician le-a nenorocit copilul in timpul nasterii, dar nu spun ca ele au insistat si au platit gras anestezistul ca sa le faca peridurala cand dilatatia nu era suficienta pentru ca nu mai suportau durerea... Fireste ca nu le-a trecut prin cap sa invete ceva despre "nasterea fara dureri", sa faca vreun curs Lamaze sau altceva ce poate fi gasit in orasul propriu si eventual daca tot au bani sa plateasca, sa plateasca gras ca sa li se permita sa stea cu sotul, mama, prietena, cineva care le-ar ajuta sa lupte cu durerea... Cat privete pozele sunt stupefiata... niste fetite care arata ca niste cocote si mai sunt si premiate pentru asta... si intr-o tara unde e riscant sa postezi pe net in albumul de familie fotografii cu bebelusul propriu in timpul baitei... Oh, si in loc sa aprecieze frumusetea nepretuita a copilariei, se apreciaza valoarea make-up-ului artistic/kitch-os... Nu cred ca e ok nici frumusetea naturala a copiilor sa fie apreciata intr-un concurs... mai ales ca de, acum nici la scoala nu se mai dau note copiilor ca sa nu se incurajeze lupta pentru intaietate, ci sa-i invete in primii ani valoarea colaborarii intre colegi. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Au fost cazuri din astea, si oamenii nici macar n-au postat pozele, au dus calculatorul la reparat si cei de la service au sunat la politie. E lucru deja demonstrat istoric - societatea laica si ipocrizia morala merg mana in mana.. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Acum ce sa zic, multi judeca pe cele care opteaza pentru cezariana, sau pentru anestezii...afirmand ca fac foarte rau bebelusului, etc...uitand de cele care nu au altceva de ales, si care spera ca bebelusul lor e bine, citind toate aceste pledoarii pentru nasterea naturala. Multa sanatate familiei!!!!
|
|||
|
|||
|
ce sa zic...e cam adevarat...la noi spre exemplu nu imi place ca le invata pe fetite cu roz...dupa barbie....mi se pare de prost gust...rozul asta de la barbie...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ajungem sa nu le mai imbracam in nici o culoare.Poate doar alb sau negru. Nu cred ca culoarea are vreo importanta.Mai ales daca copilului ii sta bine si indrageste culoarea. Cred ca anumite intamplari din trecut ne fac sa avem anumite rezerve fata de o anumita culoare. Nu culoarea e rea, ci goana nebuna a parintilor, la mofturile copiilor dupa hainute cu barbie, spiderman, hanamontana etc.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Durerea unei mame, | lilisor | Generalitati | 83 | 28.08.2011 19:21:48 |
| rugaciuni pentru viitoare mame | Mirela0110 | Generalitati | 0 | 03.03.2011 15:12:16 |
| Jurnalul unei mame invingatoare | Nicoleta IGNAT | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 25.07.2010 21:54:54 |
|
|