![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Mi se pare greșit a crede că de vină pentru scăderea nivelului discuțiilor ar fi numai ateii. Nu numai ei fac bășcălie, nu doar ei ironizează, nu sunt ei singurii care jignesc.
Bazându-mă pe experiența proprie, pot spune că, în general, ești tratat așa cum tratezi: dacă respecți, vei fi respectat. Nu m-am simțit jignit de niciun ateu până acum; dacă au fost ironici, am încercat să nu fiu și eu la fel, pentru a nu compromite dialogul. Cu cei cu care, după câteva replici am înțeles că nu se poate discuta pentru că nu au deschidere, n-am mai discutat. Nu e necesară o poliție a forumului; e suficient să cunoaștem noi, creștinii, regulile unui dialog civilizat; sau, mai bine-zis, creștinesc. Admin-ul a intervenit de fiecare dată când a fost cazul - fie atunci când spiritele s-au încins peste măsură, fie când s-au adus jigniri, blasfemii și altele asemenea. Mai mult de atât ce ar trebui să facă? Să stea non-stop cu ochii în monitor, cititnd fiecare postare și intervenind la fiecare ironie? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Acum ce o sa facem, o sa scriem doar de bine despre alte culte, ca sa nu suparam pe cineva sau o sa spunem adevarul? Cu ateii nu prea am avut divergente. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Am eu niste atacuri la folosirea inutila a boldurilor si a culorii rosu in postari. Ma dor ochii. Sper ca adminul sa rezolve problema.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Last edited by catalin2; 03.09.2011 at 23:07:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Dacă ele ar fi fost majore crezi că ne-a fi jignit? Sper că nu. Am divergențe majore cu ateii. Asta, însă, nu înseamnă că nu îi pot respecta; pe unii mai mult, pe alții mai puțin, însă pe niciunul deloc. Știu că în fiecare e chipul lui Dumnezeu și aș comite un păcat să-l disprețuiesc.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Din moment ce si tu esti stilist e normal sa-i iei apararea.
|
|
|
|||
|
|||
|
nu sunt stilist.tu esti ignorant.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Se simte clar nevoia unui moderator, care sa intervina promt si cu profesionalism, caci adminul are alte probleme de rezolvat. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 12:40:53 |
| Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori | flying | Generalitati | 487 | 27.05.2010 11:42:16 |
| Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 15:38:28 |
| De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 13.04.2010 00:05:22 |
|
|