![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
care isi face treaba, din cate am observat. poate ca unora tocmai asta nu le convine. dar asta este viata, unii fac regulile, iar ceilalti sunt obligati sa le respecte, mai ales cand te afli pe o proprietate privata. domnule neica, stii ce mi se pare curios? ca de obicei, cei banati sunt tocmai ortodocsii. ateii, in general, pleaca de buna voie. ce intelegi prin jignire? apelativul "sectaro" seamana cu o jignire? cat ateii sunt facuti pitecantropi, este jignire? daca raspunzi cu "da", atunci trebuie sa schimbi propunerea de regulament si sa spui ca ateii, evreii, musulmanii, cei de alta confesiune, nu au voie sa jigneasca, lasand frau liber ortodocsilor. s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta. asta daca esti onest. dar nu ar fi mai bine sa-ti faci propriul forum? pe care sa-l administrezi cum vrei. |
|
|
||||
|
||||
|
am uitat sa pun intrebarea principala.
daca afirm ca, dupa parerea mea, "Dumnezeu nu exista", inseamna ca am jignit crestinismul, ortodoxia, etc.? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Daca afirmi ca "Dumnezeu nu exista" pe strada, pe un forum ateu, oriunde in alta parte, consider ca nu jignesti pe nimeni si asta este credinta ta, iti respect aceasta optiune, daca faci insa aceasta afirmatie pe un forum crestin ortodox, atunci eu consider ca pe mine personal si pe multi altii ca mine ne jignesti. Ar fi foarte bine sa poti intelege acest aspect. Ce inteleg prin jignire ? Tot ceea ce tu nu poti intelege in raport cu regulamentul propus pentru acest forum crestin ortodox ! Daca ai nevoie de definitii iti recomand sa citesti DEX-ul si sa nu incerci sa faci din asta o tema de discutie, ca scopul forumului si al unui ortodox nu este intelegerea si interpretarea DEX-ului, ci intelegerea si interpretarea Scripturii si a invataturii Sfintilor Parinti. Last edited by neica_nimeni_altul; 02.09.2011 at 18:35:46. |
|
|
||||
|
||||
|
domnule neica, daca vrei sa-mi faci un bine, propune sa fiu expulzat.
mi-ai face un bine, sincer. ma-i scuti de multa tulburare. am afirmat de multe ori ca, dupa parerea mea, Dumnezeu nu exista. si nu cred ca tu ai putea sa-mi schimbi parerea. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dumitru73, intrebarea cu adevarat principala, daca tu crezi ca "Dumnezeu NU exista" este ce cauti cu adevarat pe acest forum crestin ortodox ? Ateu esti, major banuiesc ca esti (nu-s sigur), timp liber vad ca ai destul, nu ai gasit un mod mai placut de a-ti petrece timul liber ? Ai satisfactii emotionale pe acest forum si daca da de ce tip sunt acestea, cum se manifesta ? Esti bolnav mintal, nu te supara ca te intreb ... vreau doar sa inteleg "stiintific" care sunt motivele pentru care te manifesti pe acest forum. Nu vreau sa te simti jignit, nu acesta este scopul intrebarilor, sunt doar curios, cum si altii cred ca ar fi. Last edited by neica_nimeni_altul; 02.09.2011 at 22:13:57. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Iti spun eu: un ratat fanatic. Cred ca ai fost la handicapatul acela de popa, acum doi ani, cand am venit si eu pe acolo, ca eram curios cu privire la secta voastra de aiuriti paseisti care nu stiu pe ce lume traiesc. Toti cei care gandesc fanatic o vor sfarsi rau in urmatorii ani. Nu ascund ca imi place asta. |
|
|
||||
|
||||
|
Da, sunt psihiatru, daca vrei iti pot face o programare la mine la cabinet. Nu este o rusine sa ai probleme la mansarda, da, consider ca si tu ai mari probeme care trebuiesc tratate in aceasta faza cand inca se mai poate face ceva, mai tarziu nu se stie.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ce anume nu ascundeti? Fiti mai explicit, va rog. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Ai o fobie cu sectantii sau ai cumva forumofobie ? N-ar strica niste detalii ... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Ce reprezinta pentru noi acest forum? | Annyta | Generalitati | 47 | 11.02.2014 12:40:53 |
| Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori | flying | Generalitati | 487 | 27.05.2010 11:42:16 |
| Limpezirea apelor pe acest forum | krabu | Despre Biserica Ortodoxa in general | 232 | 13.04.2010 15:38:28 |
| De ce veniti voi pe acest forum? | sophia | Generalitati | 38 | 13.04.2010 00:05:22 |
|
|