Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.09.2011, 17:31:36
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de neica_nimeni_altul Vezi mesajul
Rugăm pe cei de alte confesiuni sau religii: romano și greco-catolicii, protestanții și neo-protestanții, evreii și musulmanii, alți păgâni și pe atei să fie respectuoși și să nu încalce regulamentul.[/b]
stau si ma gandesc: ce bine ca acest forum are totusi un admin.
care isi face treaba, din cate am observat.
poate ca unora tocmai asta nu le convine.
dar asta este viata, unii fac regulile, iar ceilalti sunt obligati sa le respecte, mai ales cand te afli pe o proprietate privata.
domnule neica, stii ce mi se pare curios?
ca de obicei, cei banati sunt tocmai ortodocsii.
ateii, in general, pleaca de buna voie.

ce intelegi prin jignire?
apelativul "sectaro" seamana cu o jignire?
cat ateii sunt facuti pitecantropi, este jignire?
daca raspunzi cu "da", atunci trebuie sa schimbi propunerea de regulament si sa spui ca ateii, evreii, musulmanii, cei de alta confesiune, nu au voie sa jigneasca, lasand frau liber ortodocsilor.
s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta. asta daca esti onest.

dar nu ar fi mai bine sa-ti faci propriul forum? pe care sa-l administrezi cum vrei.
Vechi 02.09.2011, 17:36:57
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

am uitat sa pun intrebarea principala.
daca afirm ca, dupa parerea mea, "Dumnezeu nu exista", inseamna ca am jignit crestinismul, ortodoxia, etc.?
Vechi 02.09.2011, 18:06:16
neica_nimeni_altul's Avatar
neica_nimeni_altul neica_nimeni_altul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Talking Ce inteleg prin jignire ?

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
am uitat sa pun intrebarea principala. daca afirm ca, dupa parerea mea, "Dumnezeu nu exista", inseamna ca am jignit crestinismul, ortodoxia, etc.?
Dumitru73, intrebarea cu adevarat principala, daca tu crezi ca "Dumnezeu NU exista" este ce cauti cu adevarat pe acest forum crestin ortodox ? Vrei sa ne convingi si pe noi, ai impresia ca ne faci un bine, am vazut ca eviti sa raspunzi la aceasta intrebare, nu stii, nu poti sau nu vrei ?

Daca afirmi ca "Dumnezeu nu exista" pe strada, pe un forum ateu, oriunde in alta parte, consider ca nu jignesti pe nimeni si asta este credinta ta, iti respect aceasta optiune, daca faci insa aceasta afirmatie pe un forum crestin ortodox, atunci eu consider ca pe mine personal si pe multi altii ca mine ne jignesti. Ar fi foarte bine sa poti intelege acest aspect.

Ce inteleg prin jignire ? Tot ceea ce tu nu poti intelege in raport cu regulamentul propus pentru acest forum crestin ortodox !
Daca ai nevoie de definitii iti recomand sa citesti DEX-ul si sa nu incerci sa faci din asta o tema de discutie, ca scopul forumului si al unui ortodox nu este intelegerea si interpretarea DEX-ului, ci intelegerea si interpretarea Scripturii si a invataturii Sfintilor Parinti.

Last edited by neica_nimeni_altul; 02.09.2011 at 18:35:46.
Vechi 02.09.2011, 18:36:07
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

domnule neica, daca vrei sa-mi faci un bine, propune sa fiu expulzat.
mi-ai face un bine, sincer. ma-i scuti de multa tulburare.

am afirmat de multe ori ca, dupa parerea mea, Dumnezeu nu exista.
si nu cred ca tu ai putea sa-mi schimbi parerea.
Vechi 02.09.2011, 19:55:02
Senior Member

Talking

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
am afirmat de multe ori ca, dupa parerea mea, Dumnezeu nu exista ... si nu cred ca tu ai putea sa-mi schimbi parerea.
Nu vreau sa-ti schimb parerea si nu doresc sa fac din asta un subiect de discutie. O excursie la o manastire cred ca ti-ar prinde bine sau daca nu ai posibilitatea, incearca sa "vizitezi" o biserica crestin ortodoxa, poate mai ai totusi o sansa sa-ti salveze altii sufletul.

Dumitru73, intrebarea cu adevarat principala, daca tu crezi ca "Dumnezeu NU exista" este ce cauti cu adevarat pe acest forum crestin ortodox ?

Ateu esti, major banuiesc ca esti (nu-s sigur), timp liber vad ca ai destul, nu ai gasit un mod mai placut de a-ti petrece timul liber ?
Ai satisfactii emotionale pe acest forum si daca da de ce tip sunt acestea, cum se manifesta ? Esti bolnav mintal, nu te supara ca te intreb ... vreau doar sa inteleg "stiintific" care sunt motivele pentru care te manifesti pe acest forum. Nu vreau sa te simti jignit, nu acesta este scopul intrebarilor, sunt doar curios, cum si altii cred ca ar fi.

Last edited by neica_nimeni_altul; 02.09.2011 at 22:13:57.
Vechi 02.09.2011, 22:39:24
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
Nu vreau sa-ti schimb parerea si nu doresc sa fac din asta un subiect de discutie. O excursie la o manastire cred ca ti-ar prinde bine sau daca nu ai posibilitatea, incearca sa "vizitezi" o biserica crestin ortodoxa, poate mai ai totusi o sansa sa-ti salveze altii sufletul.

Dumitru73, intrebarea cu adevarat principala, daca tu crezi ca "Dumnezeu NU exista" este ce cauti cu adevarat pe acest forum crestin ortodox ?

Ateu esti, major banuiesc ca esti (nu-s sigur), timp liber vad ca ai destul, nu ai gasit un mod mai placut de a-ti petrece timul liber ?
Ai satisfactii emotionale pe acest forum si daca da de ce tip sunt acestea, cum se manifesta ? Esti bolnav mintal, nu te supara ca te intreb ... vreau doar sa inteleg "stiintific" care sunt motivele pentru care te manifesti pe acest forum. Nu vreau sa te simti jignit, nu acesta este scopul intrebarilor, sunt doar curios, cum si altii cred ca ar fi.
Sunteti psihiatru? Cu ce drept intrebati daca colegul de forum e bolnav mintal? Pentru mintea aia spalacita de Badulescu, oricine are inclinatii atee sau e eterodox este "bolnav mintal", "nu are suflet", etc. Cine crezi tu ca esti?
Iti spun eu: un ratat fanatic. Cred ca ai fost la handicapatul acela de popa, acum doi ani, cand am venit si eu pe acolo, ca eram curios cu privire la secta voastra de aiuriti paseisti care nu stiu pe ce lume traiesc. Toti cei care gandesc fanatic o vor sfarsi rau in urmatorii ani. Nu ascund ca imi place asta.
Vechi 02.09.2011, 23:06:25
Senior Member

Talking

Citat:
În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia Vezi mesajul
Sunteti psihiatru?
Da, sunt psihiatru, daca vrei iti pot face o programare la mine la cabinet. Nu este o rusine sa ai probleme la mansarda, da, consider ca si tu ai mari probeme care trebuiesc tratate in aceasta faza cand inca se mai poate face ceva, mai tarziu nu se stie.
Vechi 03.09.2011, 00:06:14
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Sunteti psihiatru? Cu ce drept intrebati daca colegul de forum e bolnav mintal? Pentru mintea aia spalacita de Badulescu, oricine are inclinatii atee sau e eterodox este "bolnav mintal", "nu are suflet", etc. Cine crezi tu ca esti?
Iti spun eu: un ratat fanatic. Cred ca ai fost la handicapatul acela de popa, acum doi ani, cand am venit si eu pe acolo, ca eram curios cu privire la secta voastra de aiuriti paseisti care nu stiu pe ce lume traiesc. Toti cei care gandesc fanatic o vor sfarsi rau in urmatorii ani. Nu ascund ca imi place asta.
Atacul la persoana nu este acceptabil, domnule Theodor...
Ce anume nu ascundeti? Fiti mai explicit, va rog.
Vechi 03.09.2011, 00:31:42
Senior Member

Talking

Citat:
Toti cei care gandesc fanatic o vor sfarsi rau in urmatorii ani. Nu ascund ca imi place asta.
Tudorica, vorbesti cumva serios ... sa inteleg ca ma ameninti, nu pot sa cred asa ceva !
Ai o fobie cu sectantii sau ai cumva forumofobie ? N-ar strica niste detalii ...
Vechi 03.09.2011, 18:55:27
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:

dupa tine un ateu doar daca este bolnav psihic, ar intra pe un forum ortodox?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce reprezinta pentru noi acest forum? Annyta Generalitati 47 11.02.2014 12:40:53
Deparazitare forum de atei nesimtiti si hulitori flying Generalitati 487 27.05.2010 11:42:16
Limpezirea apelor pe acest forum krabu Despre Biserica Ortodoxa in general 232 13.04.2010 15:38:28
De ce veniti voi pe acest forum? sophia Generalitati 38 13.04.2010 00:05:22