Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2011, 21:00:10
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Dar cine ti-a zis tie ca sufletul omului paraseste imediat trupul dupa ce omul moare?
Si ca sa vezi ca sufletele exista priveste ce scrie Biblia. Citez:
" Și când a deschis pecetea a cincea, am văzut, sub jertfelnic, sufletele celor înjunghiați pentru cuvântul lui Dumnezeu și pentru mărturia pe care au dat-o.
Și strigau cu glas mare și ziceau: Până când, Stăpâne sfinte și adevărate, nu vei judeca și nu vei răzbuna sângele nostru, față de cei ce locuiesc pe pământ? "
Apocalipsa 6:9-10
Deci conform acestei interpretări fantastico-aiuristică a Apocalipsei, sufletele nu părăsesc corpul decât după vreo mie de ani... Eu știam că învârtitul în jurul streșinii durează doar vreo trei zile. S-a schimbat paradigma între timp?
Vechi 31.08.2011, 22:56:17
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Deci conform acestei interpretări fantastico-aiuristică a Apocalipsei, sufletele nu părăsesc corpul decât după vreo mie de ani... Eu știam că învârtitul în jurul streșinii durează doar vreo trei zile. S-a schimbat paradigma între timp?
cum ai ajuns tu la concluzia asta?
Vechi 31.08.2011, 23:04:39
Banned

Implicit

Citat:
cum ai ajuns tu la concluzia asta?
Care dintre ele?
Vechi 01.09.2011, 12:59:46
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Care dintre ele?

Ma refer la afirmatia asta a ta prietene :"Deci conform acestei interpretări fantastico-aiuristică a Apocalipsei, sufletele nu părăsesc corpul decât după vreo mie de ani". Doamne ajuta!
Vechi 01.09.2011, 13:36:41
Banned

Implicit

Citat:
Ma refer la afirmatia asta a ta prietene :"Deci conform acestei interpretări fantastico-aiuristică a Apocalipsei, sufletele nu părăsesc corpul decât după vreo mie de ani". Doamne ajuta!
Concluzia am tras-o din cele spuse de tine. Ai spus că "sufletul" nu părăsește imediat corpul după moarte și mi-ai dat exemplul din Apoc.6. Pecetea a șasea despre care e vorba acolo este datată la aproximativ 1.000 de ani de la moartea martirică a celor ce cer răzbunare. Înseamnă că "sufletele" acelor martiri încă nu părăsiseseră corpurile după 1.000 de ani?
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38