![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In timpul spovedaniei doar in tzin inchis. |
|
|||
|
|||
![]()
eu uit ca il am asupra-mi, dar nu-i o problema mare ca daca il misc putin in buzunar sa da singur mai incet...
|
|
|||
|
|||
![]()
Categoric glumesti! Hmm..cam astfel de intrebari pun unii , nu stiu daca aceia ti-au simtit sarcasmul....Numai bine!
|
|
|||
|
|||
![]()
@MihailC: E adevărat că, în mare parte, pierdem vremea la taclale pe forumul ăsta. Tot atât adevărat e că subiectele facile strâng mult mai multe vizualizări și comentarii, așa cum e și în lumea din afara forumului.
Însă oamenii sunt de nivele foarte diferite - pe acest forum ca și în viață - atât duhovnicește cât și intelectualicește. Personal găsesc foarte interesante postările tale (mai ales cele pe care le... pricep). Ultima, cea cu pictura exterioară a acelei biserici am citit-o cu interes, m-am mirat și... cam atât. Nu am fost capabil să comentez pentru că nu am o cultură în domeniul artei bisericești. Am văzut, însă, un comentariu foarte competent, făcut, cred, de Ioanna. Sunt multe persoane pe acest forum pentru care am toată admirația; sunt și persoane pe care nu le pot admira. Dar cred că puțini intră întâmplător aici. Cei mai mulți au ceva de dat sau de primit. Poate că și cei care vin cu subiecte inspirate din acea parte a presei care este mai mult sau mai puțin oribilă caută ceva, au nevoie să li se răspundă pe înțelesul lor. Întru totul de acord că nivelul discuțiilor nu trebuie coborât, ci, din contră, ridicat. Dar ridicat împreună cu cei care îl coboară. Nu trebuie să aducem aici OTV-ul, însă este o realitate faptul că avem și creștinism OTV-ist, parazitist și manelist. Cei care sunt mai sus să-i ajute și pe cei mai de jos să se ridice; bineînțeles, dacă și ei vor. Îmi pare rău să văd că cei mai buni dintre cei pe care i-am întâlnit pe acest forum se simt inconfortabil și, mai devreme sau mai târziu, dau bir cu fugiții. E nevoie de voi aici. |
|
|||
|
|||
![]()
Nimic nu m-a oprit sa ma spovedesc in ziua in care am hotarat sa o fac. Nici cafeaua bauta inainte si nici visul neortodox. Ca sa modific putin o melodie "Demon works in mysterious ways". N-a avut nici o sansa!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mor cateva celule, ca unghia ta e sabie la ele. Esti asemenea Lui in Vechiul Testament. Dar nu esti Dumnezeu: esti foarte limitat...? Omul e celula din trupul Lui Dumnezeu, Te lasi in voia Lui sau a ei, a celulei, in timpul slujbei? In timpul cinei cea de taina, a fost unul din 12, care a luat cum i sa dat. Lasa-ti urechea afara, intra doar suflet in biserica. Last edited by Man Teo; 30.08.2011 at 20:27:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar raspunsul e "ignor", bineinteles. |
|
||||
|
||||
![]()
Cel mai bine e sa-l lasam acasa ! Nu moare nimeni fara telefon cateva ore .
|
|||
|
|||
![]()
N.Priceputul: N-am dorit să fac neapărat reproșuri ci mai degrabă să arăt printr-un exemplu o tendință care se poate verifica la nivel global: eroziunea calității și abuzul de neesențial.
Pe un forum cum e acesta, n-au ce căuta pretențiile de competențe multiple și complexe, că nu suntem într-un grup de discuție între specialiști. Dacă vreau un sfat îmi caut duhovnicul, dacă vreau opinie competentă caut un expert ș.a. Sigur, nici vorbirea total pe alături nu-i dezirabilă. Ideea e să nu ne blocăm în noi înșine și să reacționăm numai când suntem călcați pe coadă sau când suntem ispitiți să demonstrăm musai că altul e tâmpit.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Esti simpatic si profund atunci cand vrei. Dar nu-ti hrani amorul propriu cu asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Arhitectura bisericilor: dupa canon sau dupa gust? | windorin | Arta bisericeasca in general | 247 | 19.09.2015 00:15:06 |
In timpul slujbei | iusko18 | Intamplari adevarate | 22 | 03.05.2011 08:55:12 |
De ce nu e voie in zilele de sarbatoare? | elom | Generalitati | 23 | 09.02.2011 10:56:14 |
Otpustul slujbei cununiei | Ontario | Nunta | 2 | 28.10.2010 00:19:17 |
|