![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca recunoastem ca Fecioara Maria este alaturi de Iisus dar nu ne inchinam la ea o hulim ?
Pentru osutafaraunu: Credeti ca este imposibil ca Fecioara Maria sa fi fost inviata la fel ca Moise, chiar daca nu se mentioneaza acest lucr in Biblie ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
HULÍ vb. v. bârfi, blama, calomnia, cleveti, defăima, denigra, discredita, ponegri. Deci a huli are o vadita intentie negativa, partinitoare, bazata chair si pe minciuna. Pe cind a nu te inchina cuiva -recunoscindu-i sau nu un rang inalt - nu are in mod automat intentia de minciuna / partinire. Nu presupune automat defaimare mincinoasa. La intrebarea adresata lui osutafaraunu daca ar fi sa dau si eu un raspuns as zice ca orice este posibil. Chiar si revenirea catre o noua viata pamineasca. Insa nu cred ca mai era nevoie la vremea respectiva si nici nu exista consemnari fie ele si apocrife referitoare la o inviere imediata ci doar revelatii egiptene despre o revenire a Ei in Ierusalim insa abia in vremea Judecatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Noi cei care credem in Iisus (eventual si in Fecioara) avem impresia ca cei care nu cred ca si noi ar trebui blamati , ca noi am fi cu ceva mai buni ca ei doar din acest motiv si am crede chiar ca daca am fi fost pe vremea lui Iisus cu siguranta am fi fost de partea Lui si nu a fariseilor.
Oare chiar am fi fost de partea ucenicilor? pai cum erau mirenii de atunci ? unii auzisera de o viitoare venire insa doar unii -putini la numar iar restul nu ieseau din cuvintul preotilor si al Bisericii lui Dumnezeu. daca Fecioara ar apare cu trup omenesc (dar nu brusc si miraculos ci ca o persoana ca oricare alta ) in fata a doi credinciosi -unul ortodox si unul sa zicem adventist -si le-ar spune :"Copii, eu sint Fecioara mama lui Iisus" si ar cere ascultare fara sa le toarne nimic special in suflete credeti ca ar fi vreo diferenta intre reactiile celor doi avind in vedere ca ar fi in imposibilitatea recunoasterii Ei doar dupa chipul omenesc? Cu siguranta fiecare dintre cei doi ar lua acea persoana drept nebuna si tupeista, fara rusine de Dumnezeu. Si ar pleca mai departe. Nu oricine poate recunoaste o persoana sfinta (necunoscuta lor) in conditiile in care acea persoana sfinta nu infaptuieste nici un miracol sau minune- exterioara sau nterioara .. |
|
|||
|
|||
![]()
Voi o defaimati pe fecioara Maria prin ignorarea ei precum si ignorarea sfintilor! Deci e interpretabil daca o huliti sau nu. Nu o huliti dar nici nu o considerati ca fiind ceva. Sa nu uitam ce ziceau evreii: il avem pe tata pe Avraam! Vezi si :"Daca ati fi copii ai lui Avraam, ati face faptele lui Avraam.
Iata cata importanta ii dai insusi Iisus lui Avraam! De fapt acei preoti din vechime erau recunoscuti de Dumnezeu ca si cei de azi! Doar ca unii sunt doar cu numele copii Maicii Domnului sau cum era in vechime ai lui Avraam! Dar ereticii erau intr-o stare si mai decazuta decat acei preoti! Ei erau chiar urati de popor si biblia ii pomeneste foarte putin! De aceea eretici vor arde in focul cel mai mare.Ereticii si nu cei pacaliti de eretici. Bine ar fi fost pentru EG White sa nu se fi nascut! Sau acei preoti ortodocsi care nu au slujit Domnului ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Un bun prieten de-al meu, medic stomatolog mi-a spus că-l pot solicita oridecâte ori am vreo problemă, chiar și fără programare. Eu însă aleg să discut cu mama lui și s-o rog să-mi mijlocească o programare pentru o măsea. Îi prezint și radiografia deși n-are nicio competență medicală. Cum credeți că s-ar simți prietenul meu? Ah, am uitat să vă spun: doamna respectivă a murit acum doi ani. Am vorbit cu radiografia în mână despre problema mea în fața portretului ei (portret realizat doar după descrierea făcută de prietenul pictorului ce se pare că a cunoscut-o personal... dar nu e sigur...). Însă nu e nicio problemă, poate că a înviat între timp. Sau nu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Bineînțeles. Asta am și vrut să demonstrez că e aiurea.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
In demonstratia dumnevoastra comparatia este complet aiurea, se vede ca nu ati inteles cultul mariologic
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rămâne aiurea doar termenul de comparat: închinarea "ilegală" înaintea reprezentării (călcarea poruncii a II-a) unei persoane care nu este Dumnezeu (călcarea poruncii I-a). |
|
||||
|
||||
![]()
am mai explicat pe scurt in vreo doua postari feluri inchinarii in BO, nu o sa mai repet
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Interpretarea Scripturii | ancah | Secte si culte | 78 | 20.11.2011 15:33:47 |
diferente intre calendarul patriarhal si cel de pe site | kristy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 19.11.2011 21:23:51 |
Ce diferente sunt intre catolicism si ortodoxie? | Bast-et | Generalitati | 18 | 16.10.2010 23:56:19 |
Diferente intre oameni | CM | Generalitati | 68 | 18.07.2009 14:58:04 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|