Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.08.2011, 19:07:02
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Domnule adventist ai uitat sa iti prezinti opinia sau adevarul tau. Esti de acord cu ce scrie adriana? De aici iti arati viclenia deoarece ei doar ce iti convine!
Citezi :
"Cu neputință este pentru ei, dacă au căzut, să se înnoiască iarăși spre pocăință, fiindcă ei răstignesc loruși, a doua oară, pe Fiul lui Dumnezeu și-L fac de batjocură." (Evrei 6,6)
Iar uiti ca litera ucide si duhul da viata.Adica tradus mai simplu tu gandesti biblia omeneste pe cand noi o gandim duhovniceste. Sa inteleg ca tu nu mai poti pacatui? Adica tu nu mai poti cadea deci nu mai ai pacate? Totusi omiti ca in Nt mai erau cazuri de abatere unde se cerea indreptarea acestora sau expulzarea! Apoi ti-am zis ca si paganii indrumati de diavol considerau crestinii canibali. Vad ca si tu gandesti la fel ca si paganii din vechime la fel ca si fratii tai protestantii. Deoarece crestinii ortodocsii au parte de trupul lui Iisus cu adevarat !

Vechi 25.08.2011, 19:13:26
NeInocentiu's Avatar
NeInocentiu NeInocentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.02.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Legat de pogorare lui Iisus in iad si eliberare Sfintilor dupa moartea sa pe cruce.

"29. Bărbați frați, cuvine-se a vorbi cu îndrăznire către voi despre strămoșul David, că a murit și s-a îngropat, iar mormântul lui este la noi, până în ziua aceasta.
30. Deci el, fiind prooroc și știind că Dumnezeu i S-a jurat cu jurământ să așeze pe tronu-i din rodul coapselor lui,
31. Mai înainte văzând, a vorbit despre învierea lui Hristos: că n-a fost lăsat în iad sufletul Lui și nici trupul Lui n-a văzut putreziciunea.
32. Dumnezeu a înviat pe Acest Iisus, Căruia noi toți suntem martori.
33. Deci, înălțându-Se prin dreapta lui Dumnezeu și primind de la Tatăl făgăduința Duhului Sfânt, L-a revărsat pe Acesta, cum vedeți și auziți voi.
34. Căci David nu s-a suit la ceruri, dar el a zis: "Zis-a Domnul Domnului meu: Șezi de-a dreapta Mea,
35. Până ce voi pune pe vrăjmașii Tăi așternut picioarelor Tale"."
(Faptele Apostolilor, cap. 2)

Nu credeti ca Sfantul Petru este de alta parere ?
Vechi 25.08.2011, 19:18:58
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Pe forum catolic a intrat o data un adventist si a fost luat la suturi direct! Nu inteleg de ce toleram persoane de tip osutafaraunu sau adriana care se da ortodoxa dar e opusa invataturii noastre? Ar trebui sa fie eliminati astfel de persoane. In primul rand am aratat ca osutafaraunu trece peste intrebarile care nu le poate raspunde si continuua in alta parte .Ce arata asta ? Ca nu il intereseaza sa afle adevarul ci cauta doar amagirea! Apoi de ce o lauda pe adriana si nu spune ca aceasta are o gandire diferita de cea adventista? Ca ii place sa insele!
Vechi 25.08.2011, 20:49:24
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Neaguu Vezi mesajul
Domnule adventist ai uitat sa iti prezinti opinia sau adevarul tau. Esti de acord cu ce scrie adriana? De aici iti arati viclenia deoarece ei doar ce iti convine!
Domnule, nu aveam ce să uit, căci nu mi-am propus să comentez tot. Dacă mi-aș propune asta, cred că m-aș ocupa de dumneata atât de mult că n-aș mai ajunge la Adriana...

Citat:
Apoi de ce o lauda pe adriana si nu spune ca aceasta are o gandire diferita de cea adventista?
De fapt, asta te roade pe dumneata cel mai tare...

Citat:
Citezi :
"Cu neputință este pentru ei, dacă au căzut, să se înnoiască iarăși spre pocăință, fiindcă ei răstignesc loruși, a doua oară, pe Fiul lui Dumnezeu și-L fac de batjocură." (Evrei 6,6)
Iar uiti ca litera ucide si duhul da viata.Adica tradus mai simplu tu gandesti biblia omeneste pe cand noi o gandim duhovniceste.
S-a văzut din postarea anterioară cine gândește "duhovnicește"... ori ai uitat... și selectezi doar ce-ți convine...

Citat:
Sa inteleg ca tu nu mai poti pacatui? Adica tu nu mai poti cadea deci nu mai ai pacate?
Nu trebuie să înțelegi asta, trebuie să înțelegi adevăratul subiect al discuției din postarea anterioară.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38