Citat:
În prealabil postat de Adriana3
Eu nu am spus ca as fi fost de fata, iti place sa faci misto? Sau vrei sa spui ca Papa Benedict ar fi fost de fata? Sau poate vrei sa spui ca daca noi, cei din secolul XXI nu am fost de fata, putem atunci arunca Evanghelia la cos gandind ca Domnul a vorbit numai cu cei care erau de fata?
|
Nici vorba ca nu fac misto. Eu sustin ca Domnul nostru Isus Cristos a ales 12 alostoli, dintre ei un conducator, iar conducatorului i-a dat puterea si responsabilitatea de a fi preot. Responsabilitate si putere care s-a transmis de-a lungul generatiilor, prin punerea miinilor, asa cum ne spun Faptele APostolilor si scrisorile apostolilor. Lucrul aesta ni-l spun si sfintii Parinti si traditia bisericii. Avind in vedere ca dumneavoastra considerati ca puteti si ar trebui sa fiti preot, mi se pare ca aveti aceiasi atitudine ca protestantii/neoprotestantii care arunca la gunoi tot ceea Dumnezeu a revelat bisericii de-a lungul secolelor si considerati ca viziunea dumneavoastra, proprie, e cea corecta si reala. De vreme ce considerati ca ORICINE poate fi preot inseamna ca Domnul, atunci s-a adresat tuturor, nu numai lui Petru. In consecinta si dumneavoastra, ca si cum ati fi fost de fata.