![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mda,usor usor se strange latul si incepem sa traim vremurile despre care unii credeau ca sunt povesti de adormit copii...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
"SUA sunt pe cale sa adopte noul pachet legislativ, numit S510, care va putea interzice tuturor entitatilor cultivarea unor plante utilizate in alimentatie.
In acest moment, legea se afla in Senatul Statelor Unite pentru a fi modificata, dorindu-se introducerea unui amendament care sa protejeze entitatile care au rulaj mai mare de 500.000 de dolari. Asta va duce practic la ruinarea fermelor mici si la interzicerea cultivarii unor plante pentru consum propriu de catre cetateni in gradini, scrie Articleproductions.com. Pachetul legislativ a fost scris dupa ultima epidemie de salmonela, contine aproximativ 250 de pagini si are ca scop obtinerea dreptului de a hotari daca cineva poate sa cultive ceva. In urma catorva declaratii, compania Monsanto sustine ca nu are nici un interes in aparitia legii, desi un fost angajat al sau, Michael Taylor, este unul dintre cei care au conceput pachetul legislativ. In urma adoptarii acestei legi se va crea un departament nou pentru controlul alimentelor, urmand ca acesta sa fie nominalizat ca presedinte." http://www.ziare.com/international/a...aritul-1036131 |
|
||||
|
||||
![]()
Acum nu stiu sigur, era doar un zvon, probabil specific teoriei conspiratiei, insa am auzit ca se pregateste si interzicea consumarii apelor din fantana, bazandu-se pe ideea ca are nevoie de certificare pentru a vedea daca este consumabila.
Nu mi se pare chiar de necrezut, daca stam sa ne gandim cam ce se urmareste...
|
|||
|
|||
![]()
Pana la urma n-am inteles ce va fi in tara. Se desfiinteaza plafarele, nu vor mai fi ceaiuri si produse naturiste?
Poate sa ma lamureasca cineva?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu cred ca sta nimeni sa te verifice daca mananci, dar cred ca daca te apuci sa culegi cand roada e coapta sigur o sa-ti vina cineva la usa, sau daca te duci la spital cu probleme si spui ca ai mancat din copacul propriu risti sa pierzi asigurarea. In ce priveste apa, in satul in care locuiesc sunt multe izvoare, care probabil erau candva folosite, pentru ca au tot felul de accesorii pentru galeti si alte chestii. Astazi scrie pe toate - "Kein trinkwasser" (Nu este potabila).
|
|||
|
|||
![]()
Unde sunt toti cretinii, sa ma iertati de limbaj, care tooot cer dovezi ale asa-numitei teorii a conspiratiei?
Am sa fac EXACT ce sanctioneaza legea...si legea asta, si altele. Poate acu si cei care repeta ca papagalii, "orice stapanire e de la Dumnezeu" (???) scotand din context afirmatia justificata, la timpul ei, din Sfanta Scriptura, doar ca sa isi ascunda lasitatea si moliciunea duhovniceasca, vor intelege ca e preferabil sa calci orice lege care vadit este facuta nu dupa Dumnezeu si voia Lui privind omul si firea, ci impotriva lor... Daca se va alege praful, lumeste vorbind, de viata mea personala si de a catorva apropiati din acest motiv, nu importa. Daca chiar suntem credinciosi, si nu trancanitori despre credinta, atunci luam in serios faptul ca viata adevarata, ce nu trebuie ratata, este cea de dincolo. Altfel...ce e aici e doar un vis stupid. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine ca plantele medicinale se interzic,iar etnobotanicele infloresc pe zi ce trece!Adevarul e ca suntem in ceasurile cele de pe urma,sfarsitul e aproape,totul e intors pe dos.DUMNEZEU sa ne dea putere si credinta sa trecem peste ce va urma!Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rog interzicerea subiectelor pe tema conceperii/avortului de copii | sophia | Stiri, actualitati, anunturi | 59 | 12.04.2012 22:39:18 |
Franta: interzicerea purtarii valului islamic in public este constitutionala | horatiu.miron | Religia Islamica | 120 | 24.10.2010 23:22:10 |
BRAVO ROMANIA!!! Interzicerea drogurilor legale! | andreicozia | Generalitati | 0 | 11.02.2010 17:26:32 |
|