![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi de ce-i bagi pe ei la idei diferite de ortodoxie? Nu cumva din prozelitism viclean? Și care sunt alea din moment ce nu exemplifici? Sau aia o fi ortodoxia, ca să zici dar să nu faci? Vorbiți fără să știți ce iese pe gura voastră... din preaplinul inimii vorbește gura... dar voi nu știu cum puteți? Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 11:43:43. |
|
||||
|
||||
![]()
Iar începi cu filozofia?
Răspunde-mi te rog: "Noul Ierusalim" ascultă de Sfântul Sinod al B.O.R.? Te conjur: un răspuns cu "da" sau "nu".
Îmi cer scuze celor pe care i-am supărat! "Trebuie sa mori înainte de a muri Pentru a nu muri atunci când mori" Last edited by DragosP; 22.08.2011 at 11:56:24. |
|
||||
|
||||
![]()
@vsovivi: ești amabil?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Alea sunt acestea, catehismul ortodox: http://www.patriarhia.ro/ro/document...hismlista.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ai vrut să zici pleonasm, și trebuia să articulezi, curată cacofonie, sau curat pleonasm, adică ceva gen curat murdar... dar cum nu e vorba de gramatică... Deci tu crezi că nu din prozelitism sunteți cu toții ca niște cățele viteze ce-și apără puii? Așa, pe voi nu vă vedeți, decât alții sunt de vină... înțeleg, la ortodoxie nu poate fi vorba de minteresuri părozelmituitoare... nu poate fi, bine, deci e cacofonie. Păi dragul meu, e același minteres la toți, căci toți v-ați rupt de Una sfântă Sobornicească și Apostolească Biserică... de frica pierderii oilor negre, căci voi vă credeți musai oile albe. Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 12:16:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci tu spui ca noi ne-am rupt de Biserica, adica de grupul de la Pucioasa. ASadar micul grup de la Pucioasa e Biserica si noi un fel de secta? Multumesc de lamurire, nu intelegeam pana acum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi suntem sectă dacă nu-i ascultăm și nu primim proorociile, și ajungem la fel ca cei din VT care au ucis și n-au primit pe prooroci. Care ar fi diferența? Sau probabil te referi că sunt prea puțini... dar Moise și Aaron când s-au dus în Egipet la poporul transformat în sclavi, câți erau? Moise cu Sefora și copilul, Aaron cu nevasta și copiii, și Miriam... Dar poporul i-a crezut căci cu mână puternică și cu braț înalt era Domnul cu ei... Așa e și acuma... ferice de cei ce cred. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|