Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.08.2011, 11:29:32
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
„Teribil” ce te atrag, din moment ce de ani de zile cât sunt aici pe forum pe toți v-a atras... doar ca să-i osândiți pe nedrept, că de când stau aici cu voi de vorbă, de vre-o 5 ani de zile, nimeni nu i-a vorbit de bine ci toți au fost atrași... să-i osândească și să-i mustre... numai un copil a mărturisit ceva depre ce a pățit cel ce i-a hăituit, și deci doar un copil sincer tindea să creadă... dar n-a rezistat și n-a mai postat de frica vrăjitorilor... deci n-am om care să mă arunce în scăldătoare, n-am om.
Eu nu stiu de cei cinci ani, scriu de mai putin de un an pe forum. Nu ma refeream la atragerea de tine, ci la ideile diferite de ortodoxie. Presupun ca tu nici nu faci prozelitism.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 11:41:25
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Eu nu stiu de cei cinci ani, scriu de mai putin de un an pe forum. Nu ma refeream la atragerea de tine, ci la ideile diferite de ortodoxie. Presupun ca tu nici nu faci prozelitism.

Păi de ce-i bagi pe ei la idei diferite de ortodoxie? Nu cumva din prozelitism viclean? Și care sunt alea din moment ce nu exemplifici? Sau aia o fi ortodoxia, ca să zici dar să nu faci? Vorbiți fără să știți ce iese pe gura voastră... din preaplinul inimii vorbește gura... dar voi nu știu cum puteți?

Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 11:43:43.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 11:44:31
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Iar începi cu filozofia?
Răspunde-mi te rog: "Noul Ierusalim" ascultă de Sfântul Sinod al B.O.R.?
Te conjur: un răspuns cu "da" sau "nu".

Last edited by DragosP; 22.08.2011 at 11:56:24.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 12:16:46
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

@vsovivi: ești amabil?
Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Iar începi cu filozofia?
Răspunde-mi te rog: "Noul Ierusalim" ascultă de Sfântul Sinod al B.O.R.?
Te conjur: un răspuns cu "da" sau "nu".
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 11:48:28
Senior Member

Implicit

Citat:
Păi de ce-i bagi pe ei la idei diferite de ortodoxie? Nu cumva din prozelitism viclean? Și care sunt alea din moment ce nu exemplifici? Sau aia o fi ortodoxia, ca să zici dar să nu faci? Vorbiți fără să știți ce iese pe gura voastră... din preaplinul inimii vorbește gura... dar voi nu știu cum puteți?
Da, prozelitism viclean ortodox in randul ortodocsilor, curat cacofonie.
Alea sunt acestea, catehismul ortodox: http://www.patriarhia.ro/ro/document...hismlista.html
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 12:11:39
Banned

Implicit

Citat:
Da, prozelitism viclean ortodox in randul ortodocsilor, curat cacofonie.
Alea sunt acestea, catehismul ortodox: http://www.patriarhia.ro/ro/document...hismlista.html

Poate ai vrut să zici pleonasm, și trebuia să articulezi, curată cacofonie, sau curat pleonasm, adică ceva gen curat murdar... dar cum nu e vorba de gramatică...

Deci tu crezi că nu din prozelitism sunteți cu toții ca niște cățele viteze ce-și apără puii? Așa, pe voi nu vă vedeți, decât alții sunt de vină... înțeleg, la ortodoxie nu poate fi vorba de minteresuri părozelmituitoare... nu poate fi, bine, deci e cacofonie.

Păi dragul meu, e același minteres la toți, căci toți v-ați rupt de Una sfântă Sobornicească și Apostolească Biserică... de frica pierderii oilor negre, căci voi vă credeți musai oile albe.

Last edited by vsovivi; 22.08.2011 at 12:16:01.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 16:11:58
Senior Member

Implicit

Citat:
Poate ai vrut să zici pleonasm, și trebuia să articulezi, curată cacofonie, sau curat pleonasm, adică ceva gen curat murdar... dar cum nu e vorba de gramatică...

Deci tu crezi că nu din prozelitism sunteți cu toții ca niște cățele viteze ce-și apără puii? Așa, pe voi nu vă vedeți, decât alții sunt de vină... înțeleg, la ortodoxie nu poate fi vorba de minteresuri părozelmituitoare... nu poate fi, bine, deci e cacofonie.

Păi dragul meu, e același minteres la toți, căci toți v-ați rupt de Una sfântă Sobornicească și Apostolească Biserică... de frica pierderii oilor negre, căci voi vă credeți musai oile albe.
Nu, asa am vrut sa spun, pleonasm era prea rigid.
Deci tu spui ca noi ne-am rupt de Biserica, adica de grupul de la Pucioasa. ASadar micul grup de la Pucioasa e Biserica si noi un fel de secta? Multumesc de lamurire, nu intelegeam pana acum.
Reply With Quote
Vechi 22.08.2011, 17:13:14
Banned

Implicit

Citat:
Nu, asa am vrut sa spun, pleonasm era prea rigid.
Deci tu spui ca noi ne-am rupt de Biserica, adica de grupul de la Pucioasa. ASadar micul grup de la Pucioasa e Biserica si noi un fel de secta? Multumesc de lamurire, nu intelegeam pana acum.
Ai înțelesc perfect.

Noi suntem sectă dacă nu-i ascultăm și nu primim proorociile, și ajungem la fel ca cei din VT care au ucis și n-au primit pe prooroci.

Care ar fi diferența?

Sau probabil te referi că sunt prea puțini... dar Moise și Aaron când s-au dus în Egipet la poporul transformat în sclavi, câți erau?

Moise cu Sefora și copilul, Aaron cu nevasta și copiii, și Miriam...
Dar poporul i-a crezut căci cu mână puternică și cu braț înalt era Domnul cu ei...

Așa e și acuma... ferice de cei ce cred.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre Post in Biserica universala achimovjan Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 9 06.05.2010 14:53:11
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta mihailt Generalitati 15 09.12.2009 15:00:47
BISERICA UNIVERSALA mara2008 Generalitati 8 06.08.2008 06:07:57