Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.08.2011, 13:39:01
Neaguu Neaguu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Implicit

Doamna de ce ne chinuiti cu greselile dumneavoastra? Biserica este stalp si temelie al adevarului iar Duhul Sfant lumineaza pe credinciosi! Credinciosii care au existat pe pamant nu au crezut in greselile care le prezinti! Nu avem in istorie femeie preot! Scrisorile respective, ti-am mai demonstrat o data, au fost scrise cam in aceasi perioada. Scrii :Pentru ca asa cum o spune si el, prescriptiile date de el initial femeii erau dupa Legea iudaica.
Unde scrie asa ceva in nt? Mai prezinta o data care sunt cele doua scrisori despre care vorbesti ca sa iti demonstrez iarasi ca gresesti! Fa-ti o biserica noua de tip iehovist unde Hristos nu a fost rastignit pe cruce ci pe un lemn si renunta la ideiile tale care nu se regasesc nicaieri in istoria crestina! Pentru tine biblia e o carte din care iei doar ce doresti! Si Moise e indrumat de demoni!...

Last edited by Neaguu; 20.08.2011 at 13:43:19.
Vechi 20.08.2011, 15:20:18
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Ioana, eu cred in Trinitate, le-am spus ca mi-a ajuns citirea Bibliei pentru a intelege, si le-am zis ca tocmai ca eu prin Biblie am venit la credinta, nu prin Biserica, ca atare nu aveam cum sa fiu indoctrinata de Biserica. Insa dupa cum vezi, eu am ochi si pentru multele altele pentru care multi de aici vad ca doresc sa ii tina inchisi tocmai pentru ca au fost indoctrinati de biserica, ori ei de atitudinea asta inchisa s-au izbit. Cand nu se mai doreste sa se dea raspunsuri si sa se explice, se inchide usa. Iar cautand in Biblie, ar fi vrut sa gaseasca scris negru pe alb ca Iisus este Dumnezeu dar aici intervine modificarea Bibliei.
In Ortodoxie totul straluceste de frumusete, iar cand e atata frumusete, cum poti sa te uti la firmituri, avand bucuria integrala a frumusetii? Biserica prezinta adevarul integral, nu se ocupa de firmituri. Opiniile pe bucati pot fi diferite, raportat la functia pe care o indeplineste intregul, noi trebuie sa intelegem prima data aceasta functie. Lumea are ochi, insa unii au depasit faza de cautare pe orizontala, privitul in toate directiile, disecatul fiecarei probleme , „ruperea firului in patru”, pentru ca ochii nu zaresc decat suprafata lucrurilor. Unii inchid ochii si-i deschid inlauntrul lor, gandul lor merge spre verticala, spre lumina cereasca a cunostintei si atunci vad "negru pe alb", fara echivoc , nu-si mai pierd timpul cu nimicuri si firmituri. Daca faramitam frumusetea, cum vom mai putea face drumul invers? Biserica te pozitioneaza pe drumul cel sigur, drumul nadejdii, calea Adevarului, deci ea te "indoctrineaza" cu Adevar, iti da ceea ce iti este folositor, iar raspunsurile au fost date, trebuie doar intelese. Una e sa critici atitudinea unor enoriasi, chiar si a unor preoti si altceva e sa lovesti insasi in Biserica, sa o desconsideri. Iti lasa un gust amar cand vezi cum chiar unul de al tau o face. O dupa-amiaza placuta.

Last edited by ioanna; 20.08.2011 at 15:30:03.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 18:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 22:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 09:23:38