![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Am vazut cata matematica si fizica si chiar gramatica(mai nou) cunosti(cam atat -> Ø)...
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Uite logic, eliminând batematica și fizica și gramatica din textul tău căci sigur sunt ridicole și absurde în general, rezultă că eu și știința mea tind la FI, și asta e tot, iar dacă tinzi la FI atunci e de bine! Și la propriu și la figurat... Așa că mulțumesc pentru că și tu m-ai articulat, de data asta foarte corect... dar nu așa cum ai crezut tu, ci după descifrare și decriptare am ajuns să aflu ceea ce a vrut să-mi transmită Iisus prin gura ta... Și asta-i Înțelepciiiiunea. Păcat că ai tras cu ochiul... nu sunt disponibil. Iar că suntem lashi, asta nu e de mirare, dar bine că ai recunoscut. Vezi s-a decriptat singur mesajul și în ceea ce te privește: Ø , așa că Să FIi iubit! Last edited by vsovivi; 19.08.2011 at 18:47:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Oh, you have got to be joking me...
|
![]() |
| Tags |
| batjocorirea lui iisus, iisus sau isus |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| scrie undeva in biblie de reincarnare? | annajanette | Generalitati | 144 | 27.12.2013 21:00:51 |
| Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? | elenavioletacocos | Slujba inmormantarii | 8 | 05.11.2012 02:48:09 |
| E adevarat ce e scrie in urmatoarea carte? | tinutza | Biserica Romano-Catolica | 23 | 28.05.2012 19:43:43 |
| PR. IUSTIN PARVU SCRIE PATRIARHULUI SI SF. SINOD!! | orthodoxis | Stiri, actualitati, anunturi | 13 | 05.06.2008 00:55:17 |
|
|